Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Pótfelvételizz a Corvinusra!

Jelentkezz augusztus 8-ig!
potfelvetli

Erős szakkollégiumokra, megújult szakokra és pezsgő diákéletre számíthatsz nálunk.

A pótfelvételi eljárás keretében augusztus 8. éjfélig nyújthatod be a jelentkezést az egyetemek különböző alap- és mesterképzési szakjaira a felvi.hu-n.

Mikor pótfelvételizhetsz?

Ha a februári felvételi időszakban nem jelentkeztél magyarországi felsőoktatási képzésre, de úgy döntöttél, mégis folytatnád tanulmányaidat, valamint ha a rendes felvételi időszakban megjelölt képzések egyikére sem nyertél felvételt, most itt a lehetőség, hogy módosíts a választáson!

Milyen képzésekre jelentkezhetsz?

Három alap- és nyolc mesterszakunkra jelentkezhetsz, valamennyinél költségtérítéses képzésre.

Alapszakok:

Mesterszakok:

Fontos tudnivalók alapképzéseinkről

Alapképzéseink gyakorlatorientáltak, de továbbra is nagy hangsúlyt helyezünk arra az elméleti igényességre, amely a Corvinust az elmúlt évtizedekben mindig is jellemezte.

A Corvinus a gazdaságtudományi, közgazdasági és társadalomtudományi területen hazánk vezető képzési helye, az országban egyedülálló módon számos nemzetközi akkreditációval is rendelkezik.

További felvételi információk alapképzéseinkről ezen az oldalon érhetőek el. 

Fontos tudnivalók mesterképzéseinkről

Mesterképzéseinken folyamatosan megújuló szakok várnak, ahol elmélyítheted a tudásod, valamint a legjobb elméleti és gyakorlati oktatásban részesülhetsz. Ráadásul a jövődre nézve kulcsfontosságú kapcsolatokat tehetsz szert egyetemünkön.

További felvételi információk a mesterképzéseinkről ezen az oldalon érhetőek el. 

Még egy érv a Corvinus mellett

Vagy inkább 110 millió. Kiszámoltuk a diploma karrierút értékének becslését, amelynek köszönhetően forintokban is kifejezhető, megéri bennünket választani. Az elemzésből kiderült, egy gazdasági szakon végzett corvinusos hallgató egy teljes karrierút alatt várhatón nettó 340 millió forint összkeresetre számíthat, ami 110 millió forinttal több, mint az azonos szakokon végzettek országos átlaga.

A pénzben mérhető előny forrása a megszerzett tudáson túl egyebek mellett azokban a készségekben és kompetenciákban rejlik, amit nálunk sajátíthatnak el hallgatóink.

Hogyan és mikor jelentkezz?

A pótfelvételire a felvi.hu oldalon az E-felvételi menüpontban jelentkezhetsz augusztus 8-án éjfélig.

A pótfelvételi eljárásban csak egy képzést jelölhetsz meg költségtérítéses szakjaink közül.

Kérjük, figyelj arra, hogy a jelentkezés után hitelesíteni kell a felvitt adatokat az ügyfélkapun keresztül vagy postai úton, enélkül nem lesz érvényes a jelentkezésed!

Mikor értesülhetsz a felvételi eredményedről?

A ponthatárok kihirdetése legkésőbb augusztus 27-ig megtörténik. A jelentkezők szeptember első napjaiban kapnak értesítést az intézményektől.

Ha még többet szeretnél megtudni rólunk, nézz körül a honlapunkon, olvasd kedvenc blogunkat vagy kövess bennünket közösségi oldalainkon.

Reméljük, szeptemberben veled is találkozhatunk!

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.16. - 19:33:37