Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Pintér Miklóst választották a Magyar Operációkutatási Társaság elnökévé

A MOT (Magyar Operációkutatási Társaság) elnökévé Pintér Miklós egyetemi docenst, a Corvinus Egyetem Matematikai és Statisztikai Modellezés Intézet / Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszékének munkatársát választották meg a Társaság 2020-as, tisztújító közgyűlésén, szeptember 16-án.

A közgyűlésen, online jelenlevő tagok egyhangúlag bizalmat szavaztak Pintér Miklósnak, aki ezt a feladatot a 2020-2023-as időszakban látja el.

Az elnökség további négy pozíciójára számos jelöltet javasolt a tagság, a titkos szavazás eredményeként a következő ciklus elnöksége a következő tagokból áll majd: Bertók Botond (Pannon Egyetem, Veszprém), Bozóki Sándor (SZTAKI, Budapest), Fábián Csaba (Neumann János Egyetem, Kecskemét), Gazdag-Tóth Boglárka (SZTE, Szeged).

Végezetül a Gazdasági Felügyelő Bizottság tagjaivá Biró Pétert (KRTK KTI, Budapest), Bánhelyi Balázst (SZTE, Szeged) és Krész Miklóst (SZTE, Szeged) választotta a közgyűlés.

Pintér Miklós elnőkké választásához ezúton is szeretettel gratulálunk az Egyetem minden polgára nevében, és sok sikert kívánunk a tisztség betöltéséhez!

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva