Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Pályázás rendszeres szociális ösztöndíjra és kollégiumi pontszámításhoz szociális pontokra

A Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat szerint rendszeres szociális juttatásra jogosult a teljes idejű (nappali munkarendű), alapképzésben, osztott és osztatlan mesterképzésben részt vevő aktív státuszú hallgató.

Az ösztöndíj igényléséhez szükséges pályázat a Neptun Ügyintézés/Kérvények Kitölthető kérvények menüpontjában elérhető „Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat 2020/21/1” nevű pályázati űrlapon.

Az Egyetem a pályázat elbírálása során megítélt pontszámot a rendszeres szociális ösztöndíj összegének meghatározásán kívül a HTJSZ 25.§ (11) bekezdés alapján a kollégiumi elhelyezéshez kapcsolódó pályázat pontszámának megállapításához felhasználhatja. Ezt a pályázati űrlap kitöltésekor kell jelezned a pályázat első oldalán megjelenő legördülő menüből történő választással az alábbiak szerint:

1) Kollégiumi pályázathoz pontmeghatározás ÉS rendszeres szociális ösztöndíj pályázat,

2) Csak pontmeghatározás kollégiumi elhelyezéshez

3) Csak rendszeres szociális ösztöndíj pályázat.

A kollégiumi felvételi eljáráshoz kapcsolódó pontszámítás kérésének választási lehetősége csak az adott hallgatóra (első éves, felsőbb éves) vonatkozó kollégiumi pályázati időszakokban lehetséges. (Az időszakokat ld. később.)

Amennyiben kollégiumi pályázathoz kéred a szociális pontok megállapítását, ÉS rendszeres szociális ösztöndíjra is pályázni szeretnél, abban az esetben a pályázati eljárásban a kollégiumi pályázathoz történő szociális pontszám megállapítását követően egy alkalommal jogosult vagy feltöltött dokumentumaidnak frissítésére, amennyiben az azokban foglalt körülmények változnak. Ezt a Neptun Ügyintézés/Kérvények Kitölthető kérvények menüpontjában elérhető „Frissítés kérése rendszeres szociális ösztöndíj pályázat 2020/21/1” nevű pályázati űrlapon lehet megtenni.

Ha tehát elsőéves hallgató vagy, éskollégiumi elhelyezésre pályázol, és kollégiumi kérvényedhez szeretnéd kérni a szociális pontok megállapítását, akkor két pályázatot kell benyújtanod! Egyrészt a kollégiumi elhelyezésre vonatkozó pályázatot, másrészt a rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot. Ez utóbbiban jelöld az 1) vagy 2) opciót (1) Kollégiumi pályázathoz pontmeghatározás ÉS rendszeres szociális ösztöndíj pályázat, vagy pedig 2) Csak pontmeghatározás kollégiumi elhelyezéshez)

A rendszeres szociális ösztöndíj pályázat benyújtási határideje esetedben: 2020.07.28., 10:00 – 2020.07.31., 12:00

Kollégiumi kérvényedhez valamely ok miatt nem kéred a szociális pontok megállapítását, de pályázol rendszeres szociális ösztöndíjra, akkor szintén két kérvényt kell benyújtanod: a kollégiumi elhelyezésre vonatkozó pályázatot, és a rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot. Ez utóbbiban ebben az esetben jelöld a 3) opciót (3) Csak rendszeres szociális ösztöndíj pályázat).

A rendszeres szociális ösztöndíj pályázat benyújtási határideje esetedben: 2020.09.18., 12.00

Kollégiumi elhelyezésre nem szeretnél pályázni, de rendszeres szociális ösztöndíjra igen, akkor egy pályázatot kell benyújtanod: rendszeres szociális ösztöndíj pályázat. Ennek határideje: 2020.09.18., 12.00

Felsőbb éves hallgató vagy, és kollégiumi elhelyezésre nem szeretnél pályázni, de rendszeres szociális ösztöndíjra igen, akkor egy pályázatot kell benyújtanod: rendszeres szociális ösztöndíj pályázat. Ennek határideje: 2020.09.18., 12.00

Pályáztál kollégiumi elhelyezésre, amelyhez kérted a szociális pontok megálla-pítását, de valamely körülményben változás következett be, akkor egy alkalommal kérheted a feltöltött dokumentumok frissítésének lehetőségét. Ennek benyújtási időszaka: 2020.09.03., 10.00 – 2020.09.07., 12.00

Budapesti Corvinus Egyetem

Részletes pályázati kiírás itt olvasható

Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.20. - 04:40:33