Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Ösztöndíjprogram az Azerbajdzsánban

Az Azerbajdzsáni Köztársaság az államközi ösztöndíjprogram keretein belül 10 ösztöndíjas helyet biztosít magyar állampolgárok számára

Az Azerbajdzsáni Köztársaság az államközi ösztöndíjprogram keretein belül 10 ösztöndíjas helyet biztosít magyar állampolgárok számára alap-, mester-és doktori képzésre azerbajdzsáni felsőoktatási intézményekben a 2021/2022-es tanévre.

Budapesti Corvinus Egyetem

 A képzés nyelve azeri, angol vagy orosz.

Jelentkezési határidó: 2021. július 12.

Az ösztöndíjas férőhelyek száma képzési szintek szerint: • 6 ösztöndíj férőhely alapképzésre (BA/BSc) és mesterképzésre (MA/MSc), • 4 ösztöndíj férőhely doktori (PhD) képzésre.

Az Azerbajdzsáni Köztársaság felsőoktatási intézményeiben az ösztöndíj 2021. szeptember 15-én kezdhető meg. Abban az esetben, ha a hallgató nyelvi készségei nem érik el a képzéshez szükséges szintet, az ösztöndíjas hallgatónak lehetősége lesz részt venni nyelvi előképzésen is (6-12 hónap). Az ösztöndíj keretein belül támogatott képzés tandíjmentes, az ösztöndíjas hallgatók számára kollégiumi szállást, egészségbiztosítást, valamint havi ösztöndíjat biztosít a fogadó fél. 

Jelentkezni az alábbi linken lehet. 

Az azeri felsőoktatásról részletes információk találhatóak a Study in Azerbaijan honlapján. 

Információ: info@studyinazerbaijan.edu.az

Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.27. - 21:56:46