Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Online Kutatási hét a Budapesti Corvinus Egyetemen. Szervezzük meg együtt újra!

A januári nagysikerű eseménysorozatot követően nyár elején újra megrendezzük a Corvinus Kutatási hetet.
2021.06.14 09:00
1093 Budapest Online esemény

Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / btotheva@uni-corvinus.hu
Corvinus, E épület








Az eseménysorozatban az Egyetem termei helyett ismét az online térben nyílik lehetőség a szakmai párbeszédre, a kollégák bemutathatják folyó vagy már lezárult kutatásaikat az egyetem oktatói-kutatói közösségének, ötleteket meríthetnek mások munkájából, kutatással kapcsolatos témákról és együttműködési lehetőségekről beszélgethetnek.

Színes programok, workshopok, kutatással kapcsolatos képzések, meghívott külföldi vendégek előadásai és még sok egyéb várja az érdeklődőket az 5 napos rendezvényen 2021. június 14-18. között.

Várjuk azon kollégák jelentkezését programszervezőnek vagy előadónak, akik szívesen beszámolnának kutatásukról a közvetlen munkatársaikon túl a nagyközönségnek is, vagy van egy jó workshop-ötletük, amely lehetőséget nyújthat a kutatással kapcsolatos gondolatok megosztására, vagy netán egy olyan izgalmas kutatási módszertan, amelyet szívesen megmutatnának a többieknek!

Júniusban is készülünk újdonságokkal!

Bemutatjuk az Egyetem által előfizetett, oktatást és kutatást támogató szoftvereket és azt, hogyan, mire, milyen feltételekkel tudják azokat használni kollégáink.

Ismét szervezünk Meet the Editor workshopot, ahol immáron a harmadik kiváló nemzetközi folyóirat vezető szerkesztője osztja meg gondolatait és tapasztalatait a hatékony publikálás rejtelmeiről. Az esemény pontos időpontjáról és az előadóról hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Publication Metrics előadásunk keretében megtudhatja, melyek azok a nemzetközi folyóiratok, amelyeket a Budapesti Corvinus Egyetem kutatási stratégiájának szempontjából értékesnek tart és miért.

Elkalandozunk az impakt nyomában, egy saját élményű tudományos kalandjáték keretében.

Az Online Kutatási Hét időpontja: 2021. június 14-18., helyszíne az Kutatási hét online TEAMS felülete.

Az Online Kutatási héten bármely intézet, kutatóközpont kutatója, oktatója tarthat workshopot, szervezhet beszélgetéseket vagy előadásokat.

Ehhez a következőket kell tenni:
Lépjen be a “Kutatási hét online” publikus TEAMS felületére

Írja be (a File-ok között) az ott található excel táblázatba, hogy melyik napon milyen programot tartana (cím, szervező, műfaj). Ez a táblázat közvetlenül innen is elérhető.

Töltse ki a File-ok között megtalálható programleírás sablont és küldje el Bordás-Tóth Évának a btotheva@uni-corvinus.hu e-mail címre május 26-ig, hogy ezt követően a tervezett programját közzé tehessük online felületeinken!

Hívjon meg mindenkit, akit Ön szerint érdekelhet a program, vagy akit még szeretne, hogy ott legyen, és persze jöjjön el a többi programra is!

Minden programnak csinálunk egy saját csatornát (channel), ahová külsős vendégek is hívhatók és anyagok is feltölthetők. Itt tudják majd megtartani a saját eseményüket.

Ha kérdése van, keressen minket! Szervezzük meg együtt újra, online!
 
Kutatásmenedzsment Iroda

Bővebb információ a programról:
Bordás – Tóth Éva, kutatási menedzser
Telefon: +36703648181

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.19. - 07:04:03