Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Online gazdasági konferencia – 150 ajándékjegy a leggyorsabbaknak

Ha gyors vagy részt vehetsz október 8-án a Portfolio által szervezett Budapest Economic Forum 2020 konferencián. Jelentkezz, és online meghallgathatod elsőkézből hazai és külföldi piaci elemzők véleményét az ország és a régió helyzetéről, kilátásairól. Légy az első 150 szerencsés között, akik a korlátozott darabszámú jegyekhez juthatnak! Elsősorban mesterképzésben résztvevő hallgatóinknak ajánljuk a részvételt.

Mi is a Budapest Economic Forum?

Tizedik alkalommal rendezzük meg a Portfolio gazdasági csúcstalálkozóját, ahol gazdasági döntéshozók, vállalati vezetők, uniós szakértők, gazdaságpolitikusok, hazai és külföldi piaci elemzők találkoznak és cserélnek véleményt a világ és az ország helyzetéről, kilátásairól. Idén a konferencia fókuszában a koronavírus-járvány gazdasági-társadalmi hatásai lesznek, erről beszél többek között a Citibank globális elemzője és a Boston Consulting Group szakembere is. A Budapest Economic Forumon minden szóba kerül, ami igazán foglalkoztatja a gazdasági és pénzügyi szféra képviselőit. Idén a Bankvezéri panelbeszélgetés mellett, nagyvállalati CFO-k kerekasztalát is meghallgathatják az érdeklődők.

Budapesti Corvinus Egyetem A konferencia további részleteiről itt olvashattok!

További kiemelt témáink:

  • Hogyan alakul át a világ a koronavírus után? 
  • Teljesen új világrend jön vagy csak finomhangolás? 
  • Ki lehet az átalakulás nyertese és vesztese? 
  • A sikeres válságkezelés receptje és tanulságai. 
  • Bankvezéri kerekasztal: koronavírus a magyar hitelintézeti szektorban. 
  • A koronavírus és a credit management szakma 2020-as kihívásai. 
  • Vállalati pénzügyek koronavírus idején: CFO-k kerekasztala. 
  • A 2020-as év pénzügyi vezetőjének bejelentése.

Az ingyenes online részvételhez az alábbiakat kell tenned:

Ezt a kódot - BEF1009CORV150 - a regisztrációs folyamat második oldalán a megjegyzés mezőbe bemásolva lesz érvényes a jelentkezésed és ezáltal a részvételed a Portfolio Budapest Economic Forum 2020 konferencián. Kattints ide a regisztrációhoz, írd be a megjegyzés mezőbe a kódot és csatlakozz október 8-án online az eseményhez.

#agyorsaságszámít150

#budapesteconomicforum2020   
Vágólapra másolva