Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Nézz be hozzánk! – Nyílt órák a Corvinuson

Vajon tényleg izgalmas és hasznos dolgok tanulmányozásával fogod eltölteni a következő három évet alkalmazott közgazdászként? Jelentkezz nyílt óráinkra!
Budapesti Corvinus Egyetem 

Nézz be hozzánk, 
  • ha mindig is szeretted volna tudni, hogy Donald Trump tweetjei mozgatják-e a peso-dollár árfolyamot, vagy gazdasági események, 
  • ha az is érdekel, hogy miért gazdagabb Amerika, mint Ghána,
  • ha kíváncsi vagy, hogy tud-e egy közgazdász valamit mondani a közlekedési dugókról, a kipusztuló halállományról, vagy a klímakatasztrófákról,
  • vagy egyszerűen csak szeretnéd megnézni, hogy milyen egy egyetemi óra a Budapesti Corvinus Egyetem Alkalmazott közgazdaságtan alapképzési szakján
Nyilván az is nagyon fontos, hogy hány ponttal tudsz bekerülni a Budapesti Corvinus Egyetem Alkalmazott közgazdaságtan alapképzési szakjára, lesz-e Corvinus ösztöndíjad, részt tudsz-e venni egy double degree programban (igen, jól olvastad, két diploma egy tanulással) és ki tudsz-e menni Erasmus ösztöndíjjal Dániába. Ezekről nagyon sok információt találsz a Corvinus felvételizőknek szóló oldalán.

Azt viszont egyetlen honlapról sem fogod tudni kideríteni, hogy alkalmazott közgazdászként tényleg izgalmas és hasznos dolgok tanulmányozásával fogod-e eltölteni a következő három évet. Szerintünk persze igen, de most lehetőséged van arra, hogy részt vegyél egy (vagy akár több) mini egyetemi órán és saját tapasztalataid alapján dönts a dologról. Olyan témákat választottunk, amit tényleg tanítunk az Alkalmazott közgazdaságtan alapszakon, sőt, így ebben a formában csak az Alkalmazott közgazdaságtan alapszakon tanítunk.

Ekkor nézhetsz be hozzánk! (A járványhelyzet és a Budapest-Debrecen távolság miatt minden második alkalom online, de ha éppen itt vagy a közelben, miért ne néznél be offline? Most mindkét forma autentikus.)

Mit kell tenned, hogy jelentkezz?


Egy jelentkezési lapon is bejelölhetsz több órát, de akár több jelentkezési lapot is kitölthetsz. Sőt, később is kitöltheted a jelentkezési lapot, ha még nem tudod, hogy ráérsz-e például január 29-én. 

Egy dolgot kérünk, az adott hét szerdáján 12 óráig érkezzen mindig be a jelentkezési lapod, hogy fel tudjuk a jelentkezéseket dolgozni.
Vágólapra másolva