Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Munkatársaink kiemelkedő teljesítménye

Ebben az évben most még fontosabb a pedagógusnap megünneplése, mint előtte bármikor
Idén június 7-ére, vasárnapra esik a pedagógusnap. Ebben az évben kétségtelenül még több ok van arra, hogy őszinte köszönetet és elismerést fejezzünk ki a Budapesti Corvinus Egyetem munkatársai felé. A koronavírus-járvány okozta helyzet, a távoktatásra történő átállás, a szakdolgozatok, vizsgák és sok más kötelezettség digitális levezénylése rengeteg soron kívüli, néha erőn felüli munkát kívánt meg, melyben kollégáink kiemelten helyt álltak. Nélkülük ezeket a változások nem lettek volna megvalósíthatók.

A pedagógusi munka és az oktatás támogatása bármely más munkakörben folyamatos megújulást követel. Ezt 2020 még jobban megmutatta, mint a korábbi évek. A szinte rohammunkában elvégzett digitális átállás bebizonyította, hogy képesek vagyunk a gyors megújulásra, az új ismeretek, eszközök, módszertanok elsajátítására és alkalmazására.

A Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és oktatást támogató munkatársai kétségtelenül a jövőben is ilyen motiváltan, és tettre készen fogják fogadni a feladatokat és akadályokat. A most megszületett eredményeket, elindult folyamatokat, bevezetett újításokat, a digitalizáció hatalmas lépését egy új fejezetnek tekintjük, és ezen az úton haladunk tovább a jövőben is.

A közelgő pedagógusnap alkalmából szeretnénk most megmutatni, milyen kimagasló teljesítmény áll a 2019/20 tanév hátterében; így készült egy rövid összesítés az oktatói munka számszerűsíthető eredményeiről:

Budapesti Corvinus Egyetem 
Természetesen a legkiválóbb munkát végző munkatársainkat ebben az évben is kitüntetjük, a rendkívüli helyzetre való tekintettel egy online díjátadó keretében, amelyről szintén hírt adunk majd, és a díjazottakat is bemutatjuk.
Vágólapra másolva