Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Motivációs toolkit – nem kizárólag a vizsgaidőszakra

A Hallgatói Támogatás csapata készült egy kis segédanyaggal a vizsgaidőszak minél sikeresebb átvészelésére. Egy szemeszter lezárása ideálisabb körülmények között is hatalmas energiabefektetést igénylő kihívás, nemhogy a mostani időszakban.
HALLGATÓÓ 
A Hallgatói Támogatás összeállított két munkafüzetet, ami segíthet a következő hetekben.

Az egyik toolkit egy praktikusabb tanácsokat tartalmazó, az időt és az időgazdálkodást fókuszba állító füzet, ami 1 héten keresztül többször ad kisebb feladatokat annak, aki olvassa, és szeretné rendszerezni a dolgait a vizsgaidőszak előtt:

1. Hello, challange!

A másik egy érzelmi fókuszú, nagyobb gondolkodást igénylő füzet, amely a jelen (lassan ugyan oldódó, de még bizonytalan) helyzet nehézségeinek feldolgozásában nyújt segítséget. Fő témái a kontroll, a veszteség és a megküzdés. Ez a füzet egy fókuszáltabb, elmélyültebb belső munkára hív egy csendes, nyugodt délutánon.

2. Hello, change!

A vizsgaidőszak mindenkinek egyéni kihívás, de a Hallgatói Támogatás segít.

További segédanyagok ide kattintva érhetők el. A Hallgatói Támogatás Facebook oldalán az aktuális események mellett, egyéb, lélekemelő posztok is olvashatók. A legújabb hírek, programok és események megtalálhatók a NapKözi oldalán is.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.16. - 08:21:34