Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Model United Nations of Budapest 2021 – ENSZ szimulációs konferencia a vízbiztonságról

A „Model United Nations”, más néven Model UN vagy MUN egy olyan oktatási szimuláció, amelyben a középiskolás diákok és egyetemi hallgatók az Egyesült Nemzetek egy adott testületében a kijelölt állam nézőpontját képviselik. A részvevő diákok és hallgatók a viták és a döntéshozatal szimulációja során gyakorlati környezetben fejleszthetik tudásukat és készségeiket.
Budapesti Corvinus Egyetem 
Időpont: 2021. április 6-10.

Helyszín: online

Jelentkezési határidő:

  • Tanszékeknek: 2021.01.31.
  • Küldöttségeknek: 2021.02.14.
  • Egyéni jelentkezőknek: 2021.02.14.
A Munapest - Model United Nations of Budapest Magyarország legnagyobb nemzetközi egyetemi-szintű ENSZ-modellező konferenciája, mely immáron hetedik éve vonz Budapestre egyetemistákat a világ minden tájáról. Az angol nyelvű konferencián, melyet az Nemzetközi Diplomáciai Társaság tagjai szerveznek, több mint százötven hallgató vesz részt évente.

A Munapest 2021. április 6. és 10. között nyitja meg kapuit a MUN érdeklődői előtt Budapesten. Az 5 napos szimuláció során nemzetközi környezetben nyílik lehetőség többek között a vita- és nyilvános beszédkészség fejlesztésére, a személyes nemzetközi kapcsolati háló bővítésére, valamint a világpolitika legégetőbb témáinak megvitatására.

Az esemény fő narratívája a "Lecsapolt Föld" – A víz bizonytalansága és a nemzeti érdekek összecsapása. A viták fókuszában olyan témák állnak majd, mint a vízbiztonság és a nemzeti érdekek ütközése olyan bizottságokban, mint a Biztonsági Tanács, a NATO és az online kamara, az NBB, amelyet egy olyan különleges kamarai rendszer támogat, mint a Diplomáciai Testület és a Sajtóhadtest.

A Munapest 2021 workshopokat is kínál a 0. napon és tanszéki képzéseket a konferencia előtt, valamint ebédet és frissítőket a konferencia alatt. Emellett csodálatos helyszíneken megrendezett társadalmi eseményekkel és résztvevői csomagokkal is szolgál a jelenlévők számára.

Az eseményen való részvételhez jelentkezés szükséges, amely itt érhető el.

Amennyiben szeretne többet megtudni a Munapest 2021 konferenciáról, az idei brossúra ezen a linken érhető el.

Részletes információ a honlapon olvasható. 
Az esemény Facebook oldala itt található.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.04.19. - 07:11:28