Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Mi motiválja a középiskolásokat a továbbtanulásban?

A Budapesti Corvinus Egyetem kutatást végez a középiskolások körében, hogy megtudja, mi a legfontosabb számukra a továbbtanulás kapcsán, hogyan képzelik el egyetemista éveiket, mennyit tudnak a Corvinusról, vagy éppen milyen képzések iránt érdeklődnek.
A kapott információk mind a Corvinus által már elkezdett megújulási és fejlesztési folyamatot szolgálják, amely nem lenne teljes a jövendőbeli hallgatók véleménye nélkül. Ez azért is fontos számunkra, hogy a leendő hallgatóinkat már sokkal felkészültebben és személyre szabottabb szolgáltatásokkal tudjuk fogadni, de természetesen jelenlegi hallgatóink hatékonyabb támogatását is szolgálhatják az eredmények.

Éppen ezért – a középiskolás diákok megszólítása mellett – jelenlegi hallgatóinkhoz is fordulunk: kérünk Benneteket, hogy ha rokoni vagy ismeretségi körötökben van középiskolás tanuló, akkor osszátok meg vele a kérdőívet, így segítve azt, hogy minél több diákhoz eljusson a kezdeményezésünk.

A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim módon történik, az adatokat név nélkül, összesítve dolgozzuk fel statisztikai módszerek segítségével.

A kérdőív kitöltésére 2020. augusztus 03-ig van lehetőség.

Maga a kitöltés 15 percet vesz igénybe, a kérdőív ide kattintva érhető el. 

Minden válasz fontos nekünk, hiszen csak így lehetünk a jövőben is #együttalegjobbak!

Középiskolai kutatás

Vágólapra másolva