Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Megalakult a Corvinus megújulásáért felelős projektszervezet

Megtartotta alakuló ülését az a projektszervezet, amely a Budapesti Corvinus Egyetem új működési modelljéből fakadó belső megújulási folyamatért felel.
A Projektfelügyelő Bizottság elnöke Lánczi András, rektor, társelnöke Pavlik Lívia kancellár, tagjai: Zoltayné Paprika Zita dékán, Kovács Erzsébet dékán és Csicsmann László dékán, Szabados Levente EHÖK elnök, menedzsere: Barta Márton stratégiai igazgató. Az értekezlet keretében a Projektfelügyelő Bizottság (PFB) tagjai véleményezték és támogatták a Projektszervezet struktúrájára és személyi összetételére vonatkozó előterjesztést.

Szántó Zoltán Oszkár rektorhelyettes, a Projektszervezetet Irányító Bizottság (PIB) szakmai vezetője, bemutatta a szervezet felépítését és feladatrendszerét. Az Egyetem akadémiai és adminisztratív területét egyaránt lefedő öt alprojektben fog folyni az a szakmai munka, amely 2019. július 1. utáni változásokra felkészül; összefoglalja és elvégzi az új működéshez szükséges feladatokat. Az alprojektek az oktatás/oktatásigazgatás, kutatás/innováció/nemzetköziesítés, szervezetfejlesztés/igazgatás, HR stratégia/foglalkoztatás, valamint gazdálkodás/működtetés területeit ölelik fel, mindegyik alprojektet szakmai vezetők irányítják és menedzserek koordinálják, tagjait az adott szakterület képviselői alkotják. Az alprojektek alakuló ülései jövő hét elején kezdődnek, akkor kerül sor az egyes feladatok és a hozzájuk tartozó határidők meghatározására.
Vágólapra másolva