Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Még több kényelmi funkciót vehetsz igénybe az online ügyintézéshez

Bár már nagyon várjuk, hogy személyesen fogadjunk Téged a megújult Hallgatói Irodában, sajnos a járványügyi helyzetre való tekintett továbbra is elsődlegesen online biztosítjuk számodra a tanulmányi ügyintézést. Alkalmazkodva a kialakult helyzethez, több kényelmi funkciót alakítottunk ki az online ügyintézéshez, legyen szó tájékoztatásról, Neptunból generált igazolásokról, vagy időpontfoglalásról.
Corvinus Ambassador Photos 
A zavartalan ügyintézés lebonyolításához az alábbi lehetőségeket veheted igénybe:

1. Digitális platformunkon keresztül “Intézd online!”/”Self Care” tájékozódj a kérdéses témáról:

2. Amennyiben valamely, a digitális platformon nem található ügykörben van szükséged segítségre, írj tematikus email címeinkre, ahol kollégáink várják kérdéseidet:

  • Tanulmányi ügyekben, magyar nyelvű nappali képzés esetén a hallgatoi.iroda@uni-corvinus.hu, részidős képzések esetén part.time@uni-corvinus.hu, illetve angol nyelvű képzés esetén a student.office@uni-corvinus.hu címen.
  • Ösztöndíj ügyekben az osztondij@uni-corvinus.hu címen.
  • Részképzés (Erasmus, egyéb) kapcsán (pályázat, kiutazás, dokumentumok), a corvinus.erasmus@uni-corvinus.hu címen.
  • A tanulmányi- és vizsgaszabályzat szerinti valamennyi kérelmedet zavartalanul benyújthatod továbbra is a NEPTUN rendszeren keresztül.
  • Amennyiben jogviszony igazolásra vagy kreditigazolásra van szükséged, amelyet elektronikus formában fogsz felhasználni, úgy azt továbbra is letöltheted NEPTUN fiókodból akadálytalanul.
3. Azon, a fenti felsorolásba nem tartozó eredeti dokumentum kiadását vagy személyes konzultációt igénylő esetekben, az időpontfoglaló rendszerünkön keresztül van lehetőséged személyes ügyintézést kezdeményezni magyar nyelvű képzések esetén, magyar nyelvű képzések diákigazolvány ügyintézés esetén illetve angol nyelvű képzések esetén.

Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu e-mail címről kezdeményezhetsz, más magán e-mail címekről küldött levelek automatikusan visszautasításra kerülnek.

Kérjük, folyamatosan kövesd figyelemmel az egyetemi kommunikációt, ahol naprakész tájékoztatásokat nyújtunk számodra.  
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.07. - 21:22:10