Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Május 9-ig jelentkezhetsz doktori iskoláinkba!

Szeretnél a kedvenc tudományterületed legjobbjai közé tartozni? Szerezz PhD-fokozatot Magyarország első számú gazdaság- és társadalomtudományi egyetemén!
Budapesti Corvinus Egyetem 
Több újdonság is vár rád!

Az idei évben jelentkezők már választhatnak az akadémiai és szakértői pálya közül. Előbbire azokat várjuk, akik számára az oktatás és kutatás a legvonzóbb pálya, míg utóbbira a tudásukat gyakorlatban kamatoztatni vágyók jelentkezhetnek.

A Corvinus Doktori Ösztöndíj célja pedig a legtehetségesebb, legjobban teljesítő doktoranduszok támogatása. Erre az akadémiai pályára felvételt nyert állami ösztöndíjasok pályázhatnak, őket az állami ösztöndíjjal együtt összesen havi nettó 280.000 forinttal és egy új laptoppal is segítjük.


Tudományterületednek megfelelően négy doktori iskola közül választhatsz:

  • Gazdálkodástani Doktori Iskola,
  • Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskola,
  • Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskola,
  • Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskola.


Jelentkezz néhány egyszerű lépésben!

A jelentkezési időszak május 9-ig tart. Nem kell mást tenned, mint az általános felvételi követelmények teljesülése esetén elküldened a szükséges dokumentumokat a jelentkezési időszak elején megnyiló űrlapra és átutalnod a felvételi eljárás díját. Tudj meg többet és jelentkezz itt!


Ne maradj le a legfontosabb új információkról!

Ha hallgatónk beszámolóira vagy kíváncsi, itt olvashatsz bővebben, Michalkó Gábor, a Corvinus Doktori Iskolák főigazgatója pedig itt mesél a képzés újdonságairól. A felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseket pedig a phd.office@uni-corvinus.hu e-mail-címen várjuk. 
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.26. - 23:35:22