Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Kozma Miklóst választották az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnökének

Kozma Miklóst, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docensét, az MBA-képzés szakfelelősét választotta elnökévé augusztus 31-i, online tisztújító ülésén az MKT (Magyar Közgazdasági Társaság) Ipari és Vállalkozási Szakosztálya.

Kozma Miklós 2012-ben szerzett PhD-fokozatot a Public-Private Partnership témájában. Főbb kutatási területei az üzleti modellek, a nemzetközi vállalatgazdaságtan és a sportgazdaságtan. Oktatóként az üzleti stratégiák és a nemzetközi üzleti esetoldó versenyekre felkészítő kurzusok tartoznak a portfoliójába. 2008 óta a Magyar Közgazdasági Társaság tagja. Az elmúlt években az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának titkári feladatait látta el.

A koronavírus-járvány kockázatai miatt online megtartott tisztújításon a következő hároméves ciklusra a szakosztály elnökségi tagjai lettek: Czakó Erzsébet, a szakosztály eddigi elnöke, Jandó Zoltán, Kállay László, Kálmán Edina, Kálmán János, Nagy András, Nagy-György Zoltán, Papanek Gábor, Puzder Filip és Szemán Barna. A szakosztályi titkári feladatokat Babarczy Balázs, a Nemzeti Népegészségügyi Központ egészségügyi adatelemzője, a WHO szakértője látja el.

Megválasztásához a Budapesti Corvinus Egyetem nevében gratulálunk, munkájához jó egészséget, sok sikert kívánunk!

A szakosztály soron következő rendezvénye az 58. Közgazdász-vándorgyűlés ipari és vállalkozási szekciója lesz. A Társadalmi vállalkozások a gazdasági válságban című kerekasztal-beszélgetést a napokban rögzítettük az MKT közösségi terében, és szeptember 24-től lesz megtekinthető a konferencia honlapján.

Kozma Miklós_300x300 

Vágólapra másolva