Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Kiemelkedő corvinusos sikerek az OTDK-n

136 díjat szereztek hallgatóink a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián, az elitképzés és a tudóssá nevelés országos színterén.
Budapesti Corvinus Egyetem 
A Közgazdaságtudományi Szekcióban erősödő versenyben tovább növelte vezető szerepét a Corvinus. Az 53 küldőintézményből közel hatszáz dolgozatot felvonultató Közgazdaságtudományi Szekció 50 tagozatából 27-ben corvinusos dolgozat érdemelte ki az első helyezést. 26 második, 21 harmadik helyezést és 27 különdíjat, összesen 101 díjat nyertek hallgatóink.

Hartvig Áron Dénes hét díjával a konferencia legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtotta, ezzel a Pro Scientia Aranyérmesek Társaságának Reménység kitűzőjét is kiérdemelte.

A Társadalomtudományi Szekcióban a Corvinus tovább erősödött, összesen 27 díjat hoztak el hallgatóink (7 első, 7 második, 4 harmadik, 9 különdíj) a 19 Szociológia, Politológia, Média és Kommunikációtudomány, valamint Nemzetközi tanulmányok tagozatból.

Kiválóan szerepeltek hallgatóink más tudományterületeken is. Az Agrártudományi Szekcióban induló corvinusos versenyzőink két második és egy harmadik helyezés mellett két különdíjat is elnyertek. A Fizika, Földtudományok és Matematika Szekcióban egy második és egy különdíjjal, míg a Tanulás- és Tudásmódszertani Szekcióban egy különdíjjal járultak hozzá Egyetemünk sikeréhez.

Hallgatóink eredményeinek részletes listája elérhető itt !

Gratulálunk minden versenyzőnek és konzulensnek!
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.12. - 08:18:03