Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Kettős Corvinus siker az Országos Élelmiszeripari TDK-n

Idén 23. alkalommal rendezték meg a MÉTE Országos Élelmiszertudományi TDK döntőt. Az online megrendezett megmérettetés házigazdája a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem volt.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Az Élelmiszergazdaságtan, marketing, fogyasztói magatartás szekcióban két corvinusos hallgató indult, akik a kilenc induló dolgozat közül megszerezték az első, illetve a második helyezést is.

I. helyezés:

Maró Zalán Márk: Az EU bio címke helyzete a magyar fogyasztók körében – ismertség és rendszeres vásárlás tényezői, témavezető: dr. Török Áron.

II. helyezés:

Borda Áron József: Szamócát a legjobbaktól! (A rövid láncok szerepe szamóca termesztőknél a Duna-kanyarban), témavezető: dr. Török Áron.

Mindkét hallgató korábban Vidékfejlesztési Agrármérnök alapszakos, majd Vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatója volt Egyetemünknek, továbbá az Agrobiznisz Tanszék jelenlegi és leendő PhD hallgatói.

A hallgatóknak és a témavezetőnek ezúton is gratulálunk!

Vágólapra másolva