Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jönnek a nagyköveteink

Felvételizőként rengeteg újdonsággal találkoznak leendő diákjaink, amikor az egyetemi élettel ismerkednek, így elengedhetetlen, hogy amilyen formában csak lehet, segítséget tudjunk nekik nyújtani. Ennek érdekében kezdtük el kiépíteni a Corvinus Hallgatói Nagyköveti Hálózatot.

Nagyköveteink célja, hogy jövőbeli hallgatótársaikat első kézből lássák el tudnivalókkal a választott szakokkal kapcsolatban: miért érdemes az adott képzésre jelentkezni, mivel ad többet egy Corvinusos diploma, mint bármelyik más, beszámolnak az egyetemünk nyújtotta nemzetközi lehetőségekről, megosztják személyes tapasztalataikat a képzésekről és elárulják, miért igazi élmény a Corvinus közösségéhez tartozni.
Budapesti Corvinus Egyetem
A jövőben többször találkozhatnak az érdeklődők a nagykövetekkel közösségi oldalainkon és honlapunkon, és a leendő diákjaink mellett a jelenlegi hallgatóink is számos izgalmas beszámolót olvashatnak majd a szakok képviselőinek egyetemi élményeiről.

Nagyköveteinket hamarosan be is mutatjuk digitális platformjainkon. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk diákjainkkal, és így lehetünk #együttalegjobbak!

Vágólapra másolva