Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jelöld te is első helyen a Corvinust!

Az írásbeli érettségi vizsgák végéhez érve egyre biztosabban láthatod, hány ponttal indulhatsz neki az egyetemi felvételinek. A felvételi eljárás a megváltozott körülmények ellenére is megszokott módon zajlik: a felvi.hu oldalán július 9-ig módosíthatod a sorrendet a megjelölt szakok és intézmények között. Ha már most tudod, hogy a Corvinuson a helyed, mindenképp jelöld első helyre!

A koronavírus-helyzet miatt rendhagyó félévet és érettségi időszakot tudhatsz a hátad mögött, de már tényleg csak egy karnyújtásnyira vagy az egyetemista léttől! Mostanra egyre biztosabban láthatod, hány pontot sikerült a középiskolai érdemjegyekből és az érettségi vizsgákból összegyűjtened, aminek tükrében talán te is fontolgatod a sorrendmódosítást.

Ne feledd, hogy a felvi.hu Sorrendmódosítás menüpontjában július 9-éig van lehetőséged egyszeri sorrend változtatásra, így érdemes alaposan átgondolnod a döntésedet. Mindenképpen érdemes fontolóra venned a dolgot, ha úgy érzed, időközben változtak a terveid. Ha például nagyon jól sikerült az érettségid és a pontjaid alapján már esélyesnek látod, hogy bekerülj a Corvinus Egyetemre, mindenképpen javasoljuk, hogy a Corvinust jelöld meg első helyen, hiszen, ha az első helyen megjelölt intézménybe nyersz felvételt, akkor a további jelentkezésed automatikusan törlődik.  

Akkor is fontos lehet a sorrendmódosítás, ha eredetileg külföldi továbbtanulásban gondolkodtál, de a koronavírus miatti bizonytalan helyzetben mégis inkább az itthon maradás mellett döntesz. A Budapesti Corvinus Egyetemen rengeteg angol nyelven induló, akár duális képzés közül választhatsz, így már az iskolai évek alatt megalapozhatod a karrieredet.

A Corvinus Egyetemmel kapcsolatos információkért böngészd megújult honlapunkat, és nézz be Facebook oldalunkra!

Legyen a Corvinus nálad is az első, legyünk #együttalegjobbak!

 

Vágólapra másolva