Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jelentkezzen Ön is a Kutatók Éjszakája előadójának!

A Budapesti Corvinus Egyetem idén is csatlakozik az Európa-szerte megrendezett Kutatók Éjszakája eseménysorozathoz 2021. szeptember 24-én pénteken.

A Budapesti Corvinus Egyetem idén is csatlakozik az Európa-szerte megrendezett Kutatók Éjszakája eseménysorozathoz 2021. szeptember 24-én pénteken.

Budapesti Corvinus Egyetem

 Az Európa-szerte megrendezett Kutatók Éjszakája minden évben várja a tudomány iránt érdeklődőket. A rendezvénysorozat célja, hogy látványos, interaktív, sokszínű programokkal bemutassa a tudomány fontosságát, a kutatók munkájának tényleges társadalmi hasznát, valamint népszerűsítse a kutatói pályát a fiatalok és szüleik körében.

A Budapesti Corvinus Egyetem 2021. szeptember 24-én pénteken 14.00 és 21.00 óra között csatlakozik a rendezvénysorozathoz programjaival, és várja a látogatókat online és tervek szerint személyesen is. Várjuk azon oktató-kutató kollégák jelentkezését, akik szívesen részt vesznek az eseményen előadóként, és megmutatják kutatásuk, programjuk eredményeit a nagyközönség számára. Jelentkezzen Ön is előadónak, hogy ezáltal is növelhessük a Budapesti Corvinus Egyetem kutatási láthatóságát a nemzetközi szervezésű rendezvénysorozat keretében. Jelentkezni 2021. augusztus 29-ig az alábbi adatlap kitöltésével a rendezvények pontos tartalmának, adatainak megadásával lehet. Javasoljuk, hogy az egyes programok időtartama ne haladja meg a 45 percet.

A Kutatók Éjszakájának központi és corvinusos szervezőcsapata egyaránt bízik abban, hogy idén a szokásos módon lehet megünnepelni a kutatók éjszakáját személyesen megtartott programokkal. A tavalyi rendezvény tapasztalatai azonban arra is rávilágítottak, hogy nagyon sokan örültek az online programoknak látogatói oldalról, így az online programok, workshopok, beszélgetések szervezésével érdemes bővíteni a hagyományos programokat akkor is, ha nem lesznek korlátozások. Ha azonban az intézkedésekből kifolyólag a teljes eseményt mégis online kell megrendezni, a programból automatikusan törlésre kerülnek azok a hagyományos események és előadások, amelyek az online térbe nem vihetőek át. Kérjük, hogy a jelentkezésnél erre különösen figyeljenek! 

A Kutatók Éjszakájáról bővebb információ az esemény honlapján olvasható. Szervezéssel kapcsolatos további információ e-mailen vagy MS Teams-en Pap Melindától kérhető: melinda.pap@uni-corvinus.hu, Kutatásmenedzsment iroda: E épület, 203., +36 1 482 5020.

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.16. - 22:37:56