Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jelentkezz szakirányú továbbképzésre!

25 szakirányú továbbképzésünk a gazdaságtudomány, informatika és pedagógusképzés területén kínál fejlődési és továbbtanulási lehetőséget diplomásoknak.
Ma már közhelynek számít az élethosszig tartó tanulás, de a válsággal teli időszakok mégis megmutatják a jelentőségét. A koronavírus-válság miatt Magyarországon több mint százezren vesztették el állásukat, miközben a meghirdetett állások száma is jelentősen csökkent. A 2008-as gazdasági világválság megmutatta, hogyan tud a munkaerőpiac egyik napról a másikra megváltozni azzal, hogy komplett iparágak tűntek el, míg mások éppen fejlődésnek indultak.

Gazdasági válság idején ezért a küzdelem még keményebb egy állás megszerzéséért, illetve megtartásáért. Vállalatvezetők, HR szakértők abban egyetértenek, hogy ezeket a krízis-időszakokat érdemes kihasználni a fejlődésre. Érdemes olyan képzést választani, ami azonnal felhasználható, releváns ismereteket biztosít.

Szakirányú továbbképzéseinket ezért azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék mélyíteni, jelenlegi munkájukhoz aktuális, korszerű ismereteket, speciális jártasságot szereznének. De azoknak is kiváló lehetőség, akik megváltozott élet- vagy munkahelyi környezetük miatt új szakképzettséget, szaktudást szeretnének.

A szakirányú továbbképzés felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő képzés. Jelentkezni alap- vagy mesterfokozat, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet. A képzés elvégzése nem új diplomát jelent, a szakirányú továbbképzést teljesítő hallgatók speciális szakirányú tanúsító oklevelet kapnak.

A szakirányú továbbképzések jellemzői, előnyei:
  • Már meglévő diplomára épülő, mélyebb szaktudást biztosító képzés
  • Jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez
  • Reagál a munkaerőpiac gyors változásaira
  • Gyakorlati tudást biztosít
A Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzései munka mellett elvégezhetőek, mivel az órákat alkalmanként, hétköznap munkaidő után, vagy pénteken és szombaton tartják. A foglalkozások kiscsoportosak, gyakorlati tudást adnak, mivel a hallgató munkájára, meglévő tudására épít.
Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdász-üzleti képzések:
Vezetői képzések:
Iparági képzések:
Funkcionális képzések:
Az egyes szakok jelentkezési feltételeiről, határidejéről, módjáról és a képzések részletes leírásáról itt olvashatsz bővebben.
Vágólapra másolva