Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jelentkezz szakirányú továbbképzésre!

Budapesti Corvinus Egyetem

Keresztfélévben 9 képzésünkre lehet jelentkezni.

9 szakirányú továbbképzésünk a vezetői képzések, az iparági képzések és a funkcionális képzések területén kínál fejlődési és továbbtanulási lehetőséget diplomásoknak.

Ma már közhelynek számít az élethosszig tartó tanulás, de a válsággal teli időszakok mégis megmutatják a jelentőségét. A koronavírus, illetve a 2008-as gazdasági válság is megmutatta, hogyan tud a munkaerőpiac egyik napról a másikra átalakulni. Vállalatvezetők, HR szakértők abban egyetértenek, hogy ezeket a krízis-időszakokat érdemes kihasználni a fejlődésre.

Szakirányú továbbképzéseinket ezért azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék mélyíteni, jelenlegi munkájukhoz aktuális, korszerű ismereteket, speciális jártasságot szereznének. De azoknak is kiváló lehetőség, akik megváltozott élet- vagy munkahelyi környezetük miatt új szakképzettséget, szaktudást szeretnének.

A szakirányú továbbképzés felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő képzés. Jelentkezni alap- vagy mesterfokozat, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet. A képzés elvégzése nem új diplomát jelent, a szakirányú továbbképzést teljesítő hallgatók speciális szakirányú tanúsító oklevelet kapnak.

A szakirányú továbbképzések jellemzői, előnyei:

· Már meglévő diplomára épülő, mélyebb szaktudást biztosító képzés

· Jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez

· Reagál a munkaerőpiac gyors változásaira

· Gyakorlati tudást biztosít

A Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzései munka mellett elvégezhetőek, mivel az órákat alkalmanként, hétköznap munkaidő után, vagy pénteken és szombaton tartják. A foglalkozások kiscsoportosak, gyakorlati tudást adnak, mivel a hallgató munkájára, meglévő tudására épít.

Vezetői képzések:


Iparági képzések:


Funkcionális képzések:


Az egyes szakok jelentkezési feltételeiről, határidejéről, módjáról és a képzések részletes leírásáról itt olvashatsz bővebben.

Ha pedig lemaradtál nyílt napjainkról,  Youtube csatornánkon vissza nézheted az első nap történéseit ide kattintva, a második nap eseményének felvételét pedig ide kattintva.

Vágólapra másolva