Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jelentkezz a DSG német nyelvű kettősdiploma-programjára!

Budapesti Corvinus Egyetem 
A Német Nyelvű Gazdálkodástudományi Képzési Központ felvételt hirdet mesterképzésben részt vevő hallgatók számára a Corvinus és a Passaui Egyetem kettősdiploma-programjára. Ennek lényege, hogy a benne részt vevő hallgatók tanulmányaik egyik felét (két félévet egybefüggően, vagy külön) itthon, másik felét (két félévet egybefüggően) a Passaui Egyetemen töltik, és a feltételek eredményes teljesítése esetén mindkét egyetem diplomáját megszerzik.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné tanulmányai egyik felét németül és angolul végezni, szeretne egy sikeres, és a munkaerőpiacon elismert, egyszerre két diplomát nyújtó nemzetközi mesterképzési programban részt venni, valamint részévé válni a pezsgő passaui egyetemi életnek. A felvételi tájékoztatót itt találjátok. A pályázati anyagot a dsgbudapest@gmail.com email címre várjuk 2021. február 8. és 19. között.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdések esetén a DSG koordinátorához, Virág Gabriellához fordulhattok: a dsgbudapest@gmail.com, vagy gabriella.virag@uni-corvinus.hu email címen.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.07. - 21:31:03