Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Indul a RiConfigure videós ötletpályázata

Fontosnak tartod a civil részvételt a társadalmi innovációban? Aktív közösségi média-felhasználó vagy? Szeretsz videókat készíteni és megosztani? Meg tudnád mutatni egy rövid videóban, hogy az embereknek lehet beleszólásuk a társadalom fejlődésébe, és hogy számtalan módon hallhatják hangjukat? A versenyen való részvétellel esélyt kapsz arra, hogy mindezt megvalósítsd!
Budapesti Corvinus Egyetem  
Mit kell tenned?

Készíts legalább 5, a közösségi médiában való megjelenésre szánt rövid videót az alábbiak szerint (videóötleteket és/vagy félkész videókat, melyek minél teljesebbek, annál nagyobb az esélyed a győzelemre):

  • 4 videót a RiConfigure projekt által közzétett füzetek népszerűsítésére a szociális laboratóriumok munkájáról, amelyek a projekt során zajlottak,
  • 1 olyan videót, amely témája a RiConfigure projekt népszerűsítése – arról, amit te fontosnak tartasz megosztani ennek kapcsán a világgal.
A 2021 tavaszi félévben aktív státuszú Corvinus hallgatók legfeljebb 3 fős csapatokban jelentkezhetnek.

A két legjobb ötletgazda egyenként 2500 EUR összegű ösztöndíjból fejezheti be a projektet.

További információ a hivatalos pályázati felhívásban található.

Kérdés esetén keress minket a riconfigure_video@uni-corvinus.hu elérhetőségen!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. március 12.

A projekt az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs program finanszírozásában kerül megrendezésre. A verseny szervezője a Budapesti Corvinus Egyetem a RiConfigure konzorcium tagjaként. 
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.07. - 21:10:45