Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Indul a Digitális Jólét Program Fintech Design Versenye

A DJP Fintech Design versenye várja azon felsőoktatásban tanuló fiatalok jelentkezését, akiket érdekel a digitális pénzügyi szolgáltatások jövője és szívesen bemutatnák ötleteiket, alkotásaikat a témában.

A DJP Fintech Design versenye várja azon felsőoktatásban tanuló fiatalok jelentkezését, akiket érdekel a digitális pénzügyi szolgáltatások jövője és szívesen bemutatnák ötleteiket, alkotásaikat a témában. A megmérettetésre április 30-ig lehet jelentkezni, és május 31-éig kell benyújtani a pályázatokat. A díjazottak a szakmai partnerek által felajánlott gyakornoki lehetőség mellett akár arra is ajánlatot kaphatnak, hogy megvalósítsák ötleteiket.

Budapesti Corvinus Egyetem

 A Digitális Jólét Program egyik fő célkitűzése, hogy népszerűsítse a digitális pénzügyeket és felhívja a figyelmet a fintech szolgáltatásokra. A digitális pénzügyek iránti bizalom erősödéséhez hozzájárulhatnak a szolgáltatók ügyfélközpontú, fogyasztói biztonságot és elégedettséget szem előtt tartó fejlesztései. A fintechfejlesztések szempontjából a fiatalok különösen fontos célcsoportnak számítanak. Számukra már mindennapos rutin, sőt elvárás a digitális pénzügyi szolgáltatások használata, és fontos szerepük lehet abban is, hogy ezek a megoldások az idősebb korosztály körében is elterjedjenek.

A versenyre három kategóriában lehet pályázni. Az első a Digitálistermék-design, amelyben például egy kedvezménykártya arculatát lehet megtervezni. A második kategória a Service design/UX design, itt egy olyan fejlesztés prototípusát kell letenni az asztalra, ami az azonnali fizetési szolgáltatásokra alapul. A harmadik kategóriában pedig egy fintech témájú érzékenyítő tartalom vizuális megjelenítése a feladat. Fontos elvárás, hogy a művek egyértelműen határozzák meg az üzenetet és a célcsoportot. A pályaművet nem szükséges fizikai formában előállítani.

Jelentkezni a palyazat@djnkft.hu címen lehet április 30-áig a név, életkor, elérhetőség, hallgatói jogviszony és a versenykategória megadásával. A pályázatokat május 31-éig kell benyújtani.

További részletek és a teljes versenykiírás itt található.

A pályaműveket az adott terület kiemelkedő szakembereiből álló bírálóbizottságok értékelik kategóriánként. A díjazott pályaművek alkotói a szakmai partnerek által felajánlott gyakornoki lehetőségeket és rendezvényvouchereket nyerhetnek. A különleges megoldásokra különdíjak is várhatnak. Nagy lehetőség a résztvevők számára, hogy az elbírálásban részt vevő partnerek megkereshetik a pályázókat a mű hasznosítására vonatkozó ajánlattal is.

A díjazott pályázók e-mailen és telefonon is tájékoztatást kapnak eredményükről, illetve nyereményeikről 2021. június 30-ig.

Az ünnepélyes díjátadóra Magyarország legnagyobb fintech témájú rendezvénye, a 2021. szeptember 7–8-án zajló FinTech Show 5.0 keretében kerül majd sor.

Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.27. - 20:53:47