Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

IFUA esettanulmány verseny

2021-10-19 09:51:42

Az IFUA idén is megrendezi 10. jubileumi stratégiai esettanulmány versenyét, melyben a hallgatói csapatoknak fenntarthatósági stratégiát kell alkotniuk, az eset alanya pedig a Kifli.hu.

Az IFUA idén is megrendezi 10. jubileumi stratégiai esettanulmány versenyét, melyben a hallgatói csapatoknak fenntarthatósági stratégiát kell alkotniuk, az eset alanya pedig a Kifli.hu. 

Miért érdemes részt venni esetversenyen? 

Aki még nem járt volna esetversenyen, annak most érdemes kipróbálnia magát, hiszen egy ilyen megmérettetésen alkalom nyílik izgalmas üzleti eseteken gondolkozni, illetve olyan készségeket lehet gyakorolhat, amelyekre nem csak tanácsadóként, de szinte minden területen szükség van. Ilyenek például a priorizálási képesség, strukturálási képesség, prezentációs készség, empátia stb. 

Díjazás: 

Fődíj: 

– 500.000Ft a nyertes csapatnak 

– IFUA üzleti tanácsadó gyakornoki ajánlatok a nyertes csapattagoknak 

További értékes nyeremények a kifli.hu és az IFUA felajánlásának jóvoltából. 

A verseny menete 

Jelentkezés: Rövid feladat megoldása és beküldése a verseny@horvath-partners.comcímre, a csapattagok CV-jeivel együtt.  

A tervek szerint személyesen szeretnénk tartani az elődöntőt és a döntőt, de a vírushelyzetre való tekintettel a program online is megtartható. 

Határidő: 2021. november 07. 23:59. 

Elődöntő: A legjobb megoldásokat küldő csapatok bejutnak az elődöntőbe, melyhez kézhez kapják a kifli.hu-ról szóló esetet, lehetőségük nyílik majd kérdéseket feltenni a kifli.hu-ról, majd november 26-án délelőtt az IFUA-s zsűriknek bemutatják a megoldásukat. 

Döntő: Az elődöntő legjobb csapatai még aznap délután, november 26-án, IFUA-s szenior kollégákból és kifli.hu-s vezetőkből álló zsűri előtt prezentálják javaslataikat. 

A rövid feladatot és bővebb infót a honlapunkon, illetve ezen a linken találtok. Kövessétek a Facebook eseményt a további update-ekért és hívjátok meg ismerőseiteket!  

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
GEN.:2021.11.27. - 15:04:41