Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Ide fordulhatsz az Egyetemen, ha Covid19 tüneteket észlelsz magadon

A BCE Egészségügyi Szakszolgálat megszervezésével járul hozzá a hallgatók és munkatársak egészségének védelméhez.

A koronavírus elleni védekezés jegyében az új szemeszter megkezdésével egyidőben egészségügyi szoba nyílt az E épület 79-es irodájában. Az egészségügyi képzettséggel rendelkező asszisztencia munkanapokon 08:00-12:00 óra között elérhető, feladata, hogy a koronavírus-fertőzés gyanújának felmerülésekor szakszerű segítséget nyújtson, valamint megtegye a szükséges járványügyi intézkedéseket.

A tanácsadás szakmai vezető orvosa hétköznaponként 8:00 -9:00 óráig személyesen fogadja a tanácsadásra érkezőket, a érintettek minél szakszerűbb ellátása érdekében. A szakképzett személyzet hirtelen fellépő rosszullét esetén segít a tünetek feltérképezésében, valamint a fertőzés alapos gyanúja okán mentőt, vagy orvost hívhat. Enyhébb tünetekkel rendelkező, alapvetően vidéki hallgatóink számára lehetőség van a Viola utcai 15. szám alatti rendelőben történő alapos kivizsgálásra és tanácsadásra. Egészségügyi partnerünk munkaidőn kívül reggel 6 és este 10 óra között telefonos ügyeletet biztosít a +36-30-522-5590 telefonszámon.

A szakszolgálat olvassa a coronavirusinfo@uni-corvinus.hu mailt is, de amennyiben személyes információkat tartalmazó levelezésre lesz szükség, adatvédelmi okokból a corvinus@promedicina.hu e-mail címről fogja megkeresni az érintetteket.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.16. - 10:22:58