Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Ide fordulhatsz az Egyetemen, ha COVID-19 tüneteket észlelsz magadon

A koronavírus elleni védekezés jegyében az új szemeszter megkezdésével egyidőben egészségügyi szoba nyílt az E épület 79-es irodájában. Az egészségügyi képzettséggel rendelkező asszisztencia munkanapokon 08:00-16:00 között elérhető, feladata, hogy a koronavírus-fertőzés gyanújának felmerülésekor szakszerű segítséget nyújtson, valamint megtegye a szükséges járványügyi intézkedéseket.

A szakképzett személyzet hirtelen fellépő rosszullét esetén segít a tünetek feltérképezésében, valamint a fertőzés alapos gyanúja okán mentőt, vagy orvost hívhat. Enyhébb tünetekkel rendelkező, alapvetően vidéki hallgatóink számára lehetőség van a Viola utcai rendelőben történő alapos kivizsgálásra és tanácsadásra.

Egészségügyi partnerünk munkaidőn kívül, reggel 6 és este 10 óra között telefonos ügyeletet biztosít a +36305225590. A szakszolgálat olvassa a coronavirusinfo@uni-corvinus.hu mailt is, de amennyiben személyes információkat tartalmazó levelezésre lesz szükség, adatvédelmi okokból a corvinus@promedicina.hu e-mail címről fogja megkeresni az érintetteket. 

Budapesti Corvinus Egyetem

Vágólapra másolva