Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Horizon Europe pályázatíró képzéssorozat indul januárban a Corvinuson

Új képzéssorozatot indít a Kutatási Rektorhelyettesi Iroda Horizont Európa Központja 2021. január 25-étől. Az angol nyelvű képzések elsődleges célja, hogy segítsék az Egyetem kutatóinak érvényesülését a nemzetközi kutatási pályázatok erősen kompetitív világában.
Budapesti Corvinus Egyetem 
Először indul ez a hiánypótló kutatástámogató tanfolyam Prof. Dr. Vastag Gyula Kutatási Rektorhelyettes fővédnökségével, hiszen januárban kezdődik a Horizon Europe program. Ennek keretében az Európai Bizottság a következő hét évben több száz pályázati felhívással, és csaknem 90 milliárd euróval támogatja az európai kutatásokat. A program számos lehetőséget nyújt majd arra is, hogy a corvinusos kollégák kutatásaikat nemzetközi szinten, európai konzorciumok tagjaként – vagy vezetőiként – folytassák tovább, egyéni kiválósági támogatást nyerjenek, vagy kiváló külföldi fiatal kutatók pályáját mentorként segítsék.

Két fő témában ígérnek segítséget az angol nyelvű képzéssorozat szervezői:

I. Writing Horizon Europe grant proposals

II. Skills and best practices for your succesful Horizon Europe participation (5 moduls)

  • Finding partners for Horizon Europe projects / building a Horizon Europe consortium
  • Pitching your research and building your profile as a consortium partner
  • Negotiate your interests in the consortium
  • Navigate your way through the Grant Agreement and the Consortium Agreement
  • Dissemination, communication and exploitation in Horizon Europe projects

Az első tanfolyam abban támogatja munkatársainkat, hogy kutatási ötleteiket, terveiket a Horizon Europe keretprogram bírálati szempontjainak megfelelő pályázati formába tudják önteni. Segít elsajátítani a pályázatírás fortélyait, hogy meggyőző és nemzetközi szinten is versenyképes pályázati terveket készíthessenek. A második képzés a partnerkeresésre, konzorciumépítésre és a megnyert pályázatok sikeres megvalósítására fókuszál a Horizon Europe programban.

Az angol nyelvű képzések egyes moduljaira külön-külön is lehet jelentkezni. A részletes tematika, program és időpontok megtalálhatók a jelentkezési lapon. A jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

A jelentkezéseket január 22-ig várják a szervezők.

Kérdések, észrevételek esetén kapcsolattartóink Dr. Cser Erika (cser.erika@uni-corvinus.hu) és Fekete Judit (judit.fekete@uni-corvinus.hu).
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.07. - 21:14:01