Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Hamarosan indul a doktori felvételi!

Szeretnél a kedvenc tudományterületed legjobbjai közé tartozni? Szerezz PhD-fokozatot Magyarország első számú gazdaság- és társadalomtudományi egyetemén! Közeleg a Corvinus Doktori Iskoláinak jelentkezési időszaka, tájékozódj a legfontosabb tudnivalókról és tudd meg, miért érdemes jelentkezned!
Doktori iskolak nyiltnap_1920x1280px2_vágott 
Több újdonság is vár rád!

Az idei évben több új elemmel is bővül a Corvinus Doktori Iskolák által kínált lehetőségek tárháza. A kétutas doktori képzés keretében már nemcsak akkor érdemes jelentkezned, ha kutatással foglalkoznál hivatásszerűen, hanem akkor is, ha munkád még nagyobb szakértője szeretnél lenni. Az állami ösztöndíjon túl pedig a Corvinus Doktori Ösztöndíjjal is támogatjuk legtehetségesebb doktoranduszainkat.


Tudományterületednek megfelelően négy doktori iskola közül választhatsz:

  • Gazdálkodástani Doktori Iskola,
  • Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskola,
  • Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskola,
  • Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskola.
További információért lapozd át a Tanulmány tájékoztatónkat!


Jelentkezz néhány egyszerű lépésben!

A jelentkezési időszak 2021. április 15-én kezdődik és április 30-ig tart. Nem kell mást tenned, mint az általános felvételi követelmények teljesülése esetén elküldened a szükséges dokumentumokat a jelentkezési időszak elején megnyiló űrlapra és átutalnod a felvételi eljárás díját. A pontos részletekért kattints a felvételi oldalunkra!


Ne maradj le a legfontosabb új információkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseket pedig a phd.office@uni-corvinus.hu e-mail-címen várjuk.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.04.20. - 20:48:31