Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Hagyományőrző doktori védés az Aalto Egyetemen

Az Aalto Egyetem (School of Business, Helsinki, Finnország) ebben az évben is opponensnek kérte fel Prof. Dr. Vastag Gyulát, a Budapesti Corvinus Egyetem kutatási rektorhelyettesét. Bár a pandémiás helyzet miatt az április 16-án megszervezett doktori védést online csatornán keresztül tartották meg, a szóbeli megmérettetés a megszokott, ünnepélyes keretek között zajlott.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Tri Tran, a School of Business doktorjelöltje a közel kétórás sikeres védés során az „In the pursuit of Operational Excellence – Challenges with performance measures and performance estimates” című értekezésének főbb kérdéseit vitatta meg az opponens kérdéseire válaszolva.

A nyilvános védés előtt a disszertáció előzetes bírálaton és revízión esett át. A finn egyetem Prof. Ajay Das-t (City University of New York, USA) és Prof. Dr. Vastag Gyulát kérte fel előbírálónak.

Tri Tran témavezetője Prof. Dr. Markku Kuula, az értekezés tanácsadója Dr. Max Finne tanársegéd (Department of Information and Service Economy, School of Business, Aalto University) volt.
 
Az előző években Prof. Dr. Vastag Gyula a többi opponenssel együtt személyesen vehetett részt az Aalto Egyetemen tartott doktori védésen. A jelöltek, a témavezetők és az opponensek a hagyományoknak megfelelően minden évben frakkban adták meg a tiszteletet a doktori védésnek a személyes és az online eseményen is.  

Budapesti Corvinus Egyetem 
Balról jobbra: Prof. Dr. Krishna Dhir, Prof. Dr. Markku Kuula, Jarmo Toivanen PhD jelölt és Prof. Dr. Vastag Gyula a terembe történő bevonulás előtt.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.16. - 07:23:08