Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Gondoskodunk mentális jóllétetekről

A Corvinuson a tanulmányi és szakmai előmenetel mellett figyelmet fordítunk hallgatóink fizikai és mentális jóllétére is. Ez okból az egyetemünkön ingyenesen elérhető mentális egészség megőrzéséhez nyújtott lehetőségekre, szolgáltatásainkra szeretnénk emlékeztetni.

A Hallgatói Támogatás csapat az Egyetem Megújulási Programjának részeként friss szolgáltatásokkal és kibővült csapattal várja a hallgatók jelentkezését. Szakképzett pszichológusok és tanácsadók a hallgatók mentális egészségét, tanulási módszereiket, és a karrierjükről való közös gondolkodást hivatottak támogatni egyéni tanácsadások, self-care anyagok, podcastek és kapcsolódó programok keretében.


Hasznos tartalmak a honlapon

Már tavasszal is találkozhattatok célzottan nektek írt, önsegítő, coaching, motiváció ébresztő és egyéb tartalmakkal a honlapon, social media csatornáinkon és körlevelekben. Ezeket érdemes ismét elővenni, forgatni; hiszen az előttünk álló tanév is kihívásokkal telinek ígérkezik.

További olvasmányos és hiteles forrásból származó szakmai anyagokhoz keressétek a Hallgató Támogatás facebook oldalát és kattintsatok a honlapra.

Ízelítőül, többek között ezekről olvashattok a menüpontban:

  • motiváció ébresztés,
  • ép lélekkel krízisben,
  • segítő gondolatok nehéz időkben,
  • social distancing, érzelmi megküzdés,
  • tanulás a járvány idején (tippek és technikák) stb.

Online pszichológiai tanácsadás

Amennyiben szívesen konzultálnátok személyesen szakemberrel, élhettek az online pszichológiai tanácsadás lehetőségével. Videochat alkalmazás használatával, szakképzett pszichológusok és tanácsadók fogadják a jelentkezőket az online konzultációkra karrier, tanulástámogatás és pszichológiai területen egyaránt.

Részletes információ itt olvasható, illetve kapcsolatfelvétel céljából írhattok a studentsupport@uni-corvinus.hu email-címre.


Minden Corvinusos hallgatónk figyelmébe ajánljuk ezeket a lehetőségeket, forduljatok bizalommal a Hallgatói Támogatás csapatához! A honlapon itt található a további lehetőségekről, szolgáltatásokról szóló tájékoztatás.

Megújuló karriertámogatás szolgáltatásainkról is hamarosan részletesen olvashattok.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva