Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Fotópályázat a befogadó egyetemről

2021-10-25 10:34:28

A Corvinus Hallgatói Támogatás és az Ethics, Responsibility and Sustainability HUB fotópályázatot hirdet, melynek témája: „A befogadó egyetem. Minden ember hozzáadott érték az egyetemünk számára.”

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Hallgatói Támogatás és az EthicsResponsibility and Sustainability HUB fotópályázatot hirdet, melynek témája: „A befogadó egyetem. Minden ember hozzáadott érték az egyetemünk számára.” 

A pályázatra olyan fényképeket várunk, melyek kifejezik a készítő számára az esélyegyenlőséget, a befogadó közösséget, az inkluzív egyetemi szemléletet. 
A pályázat ehetőséget biztosít a témával kapcsolatos személyes élmények, gondolatok, tapasztalatok megosztására is. 

Hogyan látja ezeket a témákat a mindennapokban, hogyan találkozik vele akár az utcán, akár az egyetemen?  Miként képzeli el azt az egyetemet, azt a világot, amelyben minden ember értékes és fontos a másik ember és önmaga számára is? 
A képeket a dorottya.kardos@uni-corvinus.hu e-mail címre lehet beküldeni (JPG formátumban), kérdés esetén szintén erre a címre lehet írni.  

Beküldési határidő: november 15-e éjfél. 

A pályázaton minden corvinusos polgár részt vehet; pályázni legalább egy, maximum 3 fényképpel lehet. A fotók mellé rövid leírás, vers vagy személyes történet is csatolható. 

A beküldött anyagokat egy felkért zsűri bírálja el, az első három helyezett és a közönségkedvenc díjazásban részesül. A képekből decemberben kiállítást szervezünk az Egyetemen. 

A pályázó a képek beküldésével hozzájárul a képek Facebook-on történő megosztásához, azok kiállításához és közönségszavazásra bocsátásához. 

További részletek az esemény Facebook oldalán olvashatók.  

Vágólapra másolva
GEN.:2021.11.27. - 14:54:17