Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Final Show Design Terminal módra

A Budapesti Corvinus Egyetemről Stukovszky Tamás zsűritagként vesz részt a rendhagyó inkubációs program zárásában.
A koronavírus a Desing Terminal évek óta népszerű mentorprogramjának kereteit is átírta, az innovációs ügynökség ezúttal online platformokon folytatta le tízhetes programját. A hazai és nemzetközi résztvevők nem csupán a két és fél hónapos folyamat során szembesültek szokatlan megoldásokkal, de a Facebookon július 16-án 19 órától streamelt Final Show is tartogat meglepetéseket. Stukovszky Tamás zsűritagként járul hozzá az inkubációs program méltó zárásához.

Stukovszky Tamás közgazdász, jelentős nagyvállalati tapasztalatokkal, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalati és Intézményi Kapcsolatokért felelős alelnöke illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszteri tanácsadója. Első számú feladatának tartja, hogy az egyetem valamint a vállalatok, kis- és középvállalkozások közti kapcsolatot erősítse. Missziója és szakmai tapasztalatai is arra sarkalják, hogy kihívások elé állítsa az innovatív ötletek megálmodóit.

Az innovációs ügynökség fő profiljába a startup vállalkozásoknak nyújtott termék- és üzletfejlesztésben, értékesítésben, kommunikációban, valamint pénzügyi tervezésben való segítségnyújtás tartozik, mindemellett jogi és szervezeti hátterükre vonatkozóan is ad tanácsokat.

A hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat adja a program erősségét, ugyanakkor a csapatok egyéni igényeire szabott mentorálásra is nagy hangsúly helyeződik. A program során a csapatok számára közösségi iroda biztosított, online workshopokon és közösségépítő alkalmakon vehetnek részt, így a tizedik hét végére képessé válnak potenciális befektetők bevonására.

A koronavírus miatt a program teljes egészében online keretek között zajlott le, ami arra ösztönözte a szervezőket, hogy egy minden eddiginél nagyobb szabású döntőt rendezzenek. A televíziós tehetségkutató műsorokból merített elemekkel tarkított Final Show 2020. július 16-án 19:00-kor veszi kezdetét, az esemény Facebook oldalán bárki végignézheti azt.

Alexis Lathem korábban jónéhány Mentorprogram döntőjét vezette már le, hozzá csatlakozik műsorvezető partnerként Kiss Orsolya Kisó, akin keresztül a backstage pillanatok szemtanúi lehetünk.

A hazai döntősök Budapestről, míg a kenyai, chilei és egyiptomi résztvevők online jelentkeznek be, hogy a Stukovszky Tamás mellett Dr. Kemény Dénes, az ezredfordulón aranyérmet nyert férfi vízilabdacsapat legendás szövetségi kapitánya és Csányi Gabriella, startup-alapító és befektető jócskán megizzassza őket kérdéseivel.

Final Show Design Terminal
Vágólapra másolva