Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Elkészült a Corvinus Research Highlights 2020, a kiemelkedő nemzetközi publikációk gyűjteménye

Corvinus Research Highlights 2020

Elkészült a Budapesti Corvinus Egyetem hiánypótló kiadványa, amely az akadémiai terület oktató-kutatóinak 2020-ban megjelent legjelesebb publikációit mutatja be.

Corvinus

 
A Corvinus Research Highlights 2020 az egyetem tavalyi tudományos eredményeinek legjavából válogat, egyúttal átfogóan reprezentálja a Corvinus teljes kutatási és oktatási portfólióját. A megújuló Corvinus stratégiai célja a nemzetközileg is jelentős és az Egyetemhez kötődő kutatások ösztönzése, valamint az oktatók-kutatók nemzetközi publikációs teljesítményének növelése – ennek látványos eredményeit mutatja be a brossúra.

Az online elérhető, angol nyelvű kiadványban 32 tanulmány, illetve 8 (szerkesztett vagy önálló) kötet szerepel, a kiadók szerinti abc sorrendben. Az egyes publikációk absztraktja mellett megtalálható a publikációk kattintható linkje is.

A kiadványban összegyűjtött cikkek a legmagasabb AIp besorolású folyóiratokban, a könyvek és szerkesztett kötetek a legnevesebb kiadóknál jelentek meg. A kiadvány az Egyetem weboldalán pdf formátumban érhető el.

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.21. - 02:41:52