Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Elindult az Egyetem új honlapja

A mai napon az Egyetem megújulása egy újabb fontos mérföldkőhöz ért: elindult a felfrissített tartalmakkal és számos eddig el nem érhető funkcióval rendelkező egyetemi honlap.

Fejlesztőcsapatunk célja egy könnyen kezelhető, és mindent átfogó online felület létrehozása volt, amely a következő fontosabb menükből épül fel:

A Hello Corvinus menüpont leginkább a potenciálisan érdeklődők számára lehet érdekes. A Képzés és Kutatás menüpontok alatt a leendő és jelenlegi hallgatóink, oktatóink számára egyaránt releváns információk érhetőek el. Az Egyetemünkről címszó alatt a szervezeti egységek és a működéshez szükséges dokumentumok találhatóak. Az Élet a Corvinuson menüpont a hallgatói élet legfontosabb elemeit foglalja magába: itt találhatóak a diákszervezetek, kollégiumok és szakkollégiumok elérhetőségei és sok minden más, egyetemi élettel kapcsolatos információ is itt kapott helyet.

Ahhoz, hogy minden fontosabb hírről, eseményről értesüljetek, ne feledkezzetek meg a Hírek és események menüpont gyakori látogatásáról! Ha pedig célzottan szeretnétek rákeresni valamire, az oldalon megjelent hírek és események is könnyen szűrhetőek.

A weboldal oktatókat és hallgatókat érintő „belsős” tartalmai a jobb felső sarokban található „Profil” gombra kattintva érhetők el a cusman kód-jelszó párossal történő bejelentkezést követően. A felület elsőként a személyes oldalra irányít, ahol a hallgatók számára a tanév időbeosztása, a HÖK válaszol és Hallgatói véleményezés funkciók elérhetők el, míg a munkatársak és oktatók a tanév időbeosztása, önéletrajz, tantárgyak és munkacsoportok menük között válogathatnak.

Az elmúlt hónapokban az Egyetem minden szervezeti egysége keményen dolgozott azon, hogy a releváns tartalmak az új honlapon is megjelenjenek. De ha mégis hiányzik valami, akkor két hónapig az alábbi linken még elérhető a régi honlap is.

Tartalmi support elérhetősége: website@uni-corvinus.hu

Jó böngészést!

#együttalegjobbak

#corvinUS

Vágólapra másolva