Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Elindult a Roma Kulturális Influenszer Képzés

Az AMASS kutatás részeként a Corvinus Egyetem saját projektjében húsz fiatal nő tekinthet be az online kommunikáció 21. századi működésébe és kap segítséget saját influenszer tevékenységének, vállalkozásának beindításához.

Budapesti Corvinus Egyetem 

A roma közösség kulturális értékeinek hiteles közvetítéséhez nélkülözhetetlen olyan roma influenszerek tevékenysége, akik a közösség részeként, annak értékeit sokszínűen tudják bemutatni. Ennek a nagy felelősséggel járó tevékenységhez szeretne segítséget nyújtani a Corvinus Egyetem képzése.

2020. októberében remek csapattal indulhatott útjára a képzés első féléve. A jelentkezők sokszínű feldolgozásra szánt témákat, projektötleteket hoztak már az első napon: minőségi gyermek idő biztosítása és tudatos játékvásárlás, roma gyerekeknek gazdasági edukációja, roma nők helyzete és szerepe a társadalomban, roma kultúra képviselete a médiában.

Az öt alkalmas képzésen a korszerű közösségi kommunikáció működésével, az újságírás műfajaival, a kép- és videószerkesztés technikáival ismerkednek meg a résztvevők. Az egyetem oktatói csoportja (dr. Veszelszki Ágnes, dr. Deli Eszter, Sipos Júlia, dr. Kovács Lajos és Rétvári Márton) Baranyi Mária újságíróval egészül ki, aki szakmai tapasztalata mellett személyes példájával is támogatást nyújthat a képzésen résztvevőknek.  Az elméleti és gyakorlati órák mellett a leendő influenszerek már dolgoznak saját projektjeiken, ezek eredményeit a képzés Facebook oldalán naprakészen következik az érdeklődők. (https://www.facebook.com/Roma-Influencer-105510184622103)

A személyes jelenléti oktatás a járványügyi helyzet miatt online oktatással egészülhet ki. Kérjük, kövesse figyelemmel a képzést!

Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.25. - 21:42:51