Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Elérhető a MyCorvinus Applikáció

A Corvinus Egyetem új mobilalkalmazásával most új arculatos Corvinus-ajándékokat nyerhetsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint megtalálnod az app különböző oldalain a megújult logónkban szereplő hollókat!

mycorvinus_release_tw (1) 

Elérhetővé vált az Egyetem első alkalmazása, a MyCorvinus Applikáció, amelynek segítségével bármikor megnézheted a legfrissebb híreket vagy a következő órád helyszínét térképen is. Egy új és letisztult felületen érheted el a legfontosabb Corvinusos információkat.

Benned is felmerült már párszor olyan kérdés, hogy „Hol is van a következő órám?”, „És azt a termet merre is találom?”, „Milyen diákszervezeteink vannak?”, vagy például „Mikor van nyitva a könyvtár?”

Ezeket és még számtalan más kérdést válaszol meg az új MyCorvinus App, minden egy helyen, minden könnyen elérhetően. Az alkalmazás legfőbb funkciói közé tartozik az egyetemi épületekről készült térkép, az aktuális tudnivalókat megjelentető hírfolyam, a tanév időbeosztása és az oktatók, titkárságok és a könyvtár elérhetőségei is. Emellett az applikáció lehetőséget nyújt diákszervezetekről és szakkollégiumokról informálódni, illetve magába foglal egy külön menüpontot a Hallgatói Támogatási lehetőségek elérésére.

A MyCorvinus Applikáció magyar és angol nyelven is elérhető, ezzel lehetőséget biztosítva az egyetem összes hallgatójának a könnyebb tájékozódásra és informálódásra.

mycorvinus_infografika_1_tw_hun 

A nyereményjátékról:

Nem a sötétkék madarakat, hanem a sárga hollókat kell keresned! Összesen 3 darab sárga hollót rejtettünk el az alkalmazás aloldalain. Ide kattintva találjátok a játékszabályzatot, az adatkezelési nyilatkozatot, valamint itt küldhetitek el megfejtéseiteket is.

A játék 2021. január 10. éjfélig tart és csak a stud.uni-corvinus.hu-s e-mail címetekkel vehettek részt benne. A sorsolást 2021. január 12-én tartjuk, eredményhirdetés 2021. január 14-én lesz.

Töltsétek le az applikációt, tudakozódjatok könnyen, hatékonyan, keressétek meg a sárga hollókat és nyerjetek!

Tekintsd meg az app bemutatkozó videóját!

my_corvinus_hollokereso_jatek_tw (1) 

Vágólapra másolva