Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Elérhető a MyCorvinus Applikáció

2020-11-30 14:34:42

Elérhetővé vált az Egyetem első alkalmazása, a MyCorvinus Applikáció, amelynek segítségével bármikor megnézheted a legfrissebb híreket vagy a következő órád helyszínét térképen is. Egy új és letisztult felületen érheted el a legfontosabb Corvinusos információkat. Benned is felmerült már párszor olyan kérdés, hogy „Hol is van a következő órám?”, „És azt a termet merre is találom?”, „Milyen diákszervezeteink vannak?”, vagy például „Mikor van nyitva a könyvtár?”

mycorvinus_release_tw (1)

 

Ezeket és még számtalan más kérdést válaszol meg az új MyCorvinusApp, minden egy helyen, minden könnyen elérhetően. Az alkalmazás legfőbbfunkciói közé tartozik az egyetemi épületekről készült térkép, az aktuális tudnivalókatmegjelentető hírfolyam, a tanév időbeosztása és az oktatók, titkárságok és a könyvtárelérhetőségei is. Emellett az applikáció lehetőséget nyújt diákszervezetekrőlés szakkollégiumokról informálódni, illetve magába foglal egy külön menüpontota Hallgatói Támogatási lehetőségek elérésére.

Tekintsd meg az app bemutatkozó videóját! A MyCorvinus Applikáció magyar és angol nyelven is elérhető,ezzel lehetőséget biztosítva az egyetem összes hallgatójának a könnyebbtájékozódásra és informálódásra.

mycorvinus_infografika_1_tw_hun


Kapcsolódó hírek

Vágólapra másolva
GEN.:2021.10.20. - 04:38:58