Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Ebben a szemeszterben is elérhető a HalVel

A tavaszi szemeszter a koronavírus miatt rendhagyóan zajlott, így még fontosabbak a hallgatói visszajelzések. Valami nem tetszett? Másképp csinálnád? Észrevételeidet július 12-ig juttathatod el az Egyetem vezetéséhez, a jutalmad pedig az őszi szemeszterben esedékes kedvezményes vizsgajelentkezés. Ne szalaszd el a lehetőséget!

A 2019/2020-as tanév tavaszi szemesztere a koronavírus-helyzet miatt az eddig megszokottakhoz képest új irányt vett, a digitális oktatásra való átállás nem csak hallgatóinkat, de oktatóinkat is új helyzet elé állította.

Egy ilyen pillanatban még fontosabbak az Egyetem polgáraitól érkező visszajelzések, hiszen belőlük építkezve látjuk, melyek azok a pontok, amiken esetleg változtatni kell a jövőbeni eredményes működés érdekében.

A mára már hagyománnyá vált HalVel-kitöltés éppen ezért kiemelt fontosságú, július 12-éig az alábbi linken elérhető. A cusman felhasználó-jelszó párossal belépve máris nekiláthatsz a kitöltésnek, és ne feledd, fáradtságaidat ezúttal is az őszi szemeszterben esedékes kedvezményes vizsgajelentkezéssel honoráljuk.

Töltsd ki a HalVelt még ma, hogy továbbra is együtt fejlődhessünk!

#együttalegjobbak #CorvinUS

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva