Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Dr. Csicsmann László a BCE akadémiai műhelyekért felelős rektorhelyettese

2020. augusztus 1-jétől Dr. Csicsmann László, egyetemi docens, a Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézet vezetője látja el az akadémiai műhelyekért felelős rektorhelyettesi feladatokat. Dr. Csicsmann László korábban hét évig a Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar dékánja volt.

Mindent meg fogok tenni azért, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem a közép-európai felsőoktatási térben kiemelkedjen az itt dolgozó nemzetközi oktatók számában és minőségében – mondta a rektorhelyettes kinevezéséhez kapcsolódóan.

Budapesti Corvinus Egyetem Dr. Mike Károly a Gazdaság- és Közpolitika Intézet egyetemi docenseként folytatja az oktatói-kutatói munkát. Dr. Mike Károlynak ezúton is köszöni az Egyetem vezetése az Egyetem megújulásáért végzett áldozatos munkáját, különös tekintettel a javadalmazási és teljesítményfejlesztési rendszer megújításában és a digitális oktatásra való gyors és sikeres átállásban elért eredményekre.

A Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézet élére a vezető kiválasztás folyamatban van, a leendő vezető személyéről később adunk tájékoztatást.


Vágólapra másolva