Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Dr. Csicsmann László a BCE akadémiai műhelyekért felelős rektorhelyettese

2020. augusztus 1-jétől Dr. Csicsmann László, egyetemi docens látja el az akadémiai műhelyekért felelős rektorhelyettesi feladatokat.

2020. augusztus 1-jétől Dr. CsicsmannLászló, egyetemi docens, a Nemzetközi, Politikai és Regionális TanulmányokIntézet vezetője látja el az akadémiai műhelyekért felelős rektorhelyettesifeladatokat. Dr.Csicsmann László korábban hét évig a Társadalomtudományi és NemzetköziKapcsolatok Kar dékánja volt.

Mindent meg fogok tenni azért, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem aközép-európai felsőoktatási térben kiemelkedjen az itt dolgozó nemzetközioktatók számában és minőségében – mondta a rektorhelyettes kinevezéséhez kapcsolódóan.


 Dr. Mike Károly a Gazdaság- ésKözpolitika Intézet egyetemi docenseként folytatja az oktatói-kutatói munkát. Dr. Mike Károlynak ezúton is köszöniaz Egyetem vezetése az Egyetem megújulásáért végzett áldozatos munkáját,különös tekintettel a javadalmazási és teljesítményfejlesztési rendszermegújításában és a digitális oktatásra való gyors és sikeres átállásban elérteredményekre.

A Nemzetközi, Politikai és RegionálisTanulmányok Intézetélére a vezető kiválasztás folyamatban van, a leendő vezető személyéről későbbadunk tájékoztatást.


Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.24. - 03:46:59