Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Corvinusos siker az Auchan Case Challenge üzleti esetmegoldó versenyen

Az Auchan Magyarország és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium szervezésében az idei évben először rendezték meg az Auchan Case Challenge üzleti esetmegoldó versenyt. 

Az októberben lezajlott döntőben a Corvinus csapata lett a verseny HR szekciójának nyertese. A Goldsmith+ Consulting négyfős csapatából hárman - Fenyvesi András, Óré Dániel és Papik Réka - vezetés és szervezés mesterszakon tanulnak a Corvinuson, míg negyedik társuk, Kondrát Lili a CEU Economic Policy mesterszakon folytatja tanulmányait.

Budapesti Corvinus Egyetem

A csapatoknak lehetőségük volt egy valós üzleti helyzetben, egyetemi és vállalati vezetők alkotta zsűri jelenlétében megmutatni kreatív és innovatív ötleteiteket, valamint problémamegoldó képességeiket a felsőoktatásban szerzett ismereteik és tapasztalataik segítségével. 

 A "Keressük Magyarország leginnovatívabb problémamegoldó csapatait!" mottót viselő megmérettetés két szekciójába 73 csapat pályázott, közülük szekciónként 5 csapat jutott tovább az országos döntőbe, ahol háromfős szekciózsűri előtt versenyeztek. 

 A zsűriben az Auchant Pulinka Ágnes HR igazgató képviselte, aki maga is a Corvinus vezetés és szervezés szakán szerzett diplomát.


Vágólapra másolva