Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Corvinusos siker a K&H ösztöndíjpályázatán

A Kereskedelmi- és Hitelbank idén hatodik alkalommal hirdette meg, ezúttal klímaváltozás témakörben a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot, ahol Huber Anita, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója az alapképzési kategória díjazottja lett.

A K&H ösztöndíjpályázatának célja a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek - köztük a BCE - hallgatóinak anyagi támogatása az ágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését biztosító kutatásaikban és tanulmányaikban.

A pályázatot három kategóriában: alap-, mester és PhD képzési formában hirdették meg, ahol összesen maximum 8 induló nyerhetett el támogatást. A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója, Huber Anita a kétfordulós zsűrizés eredményeként az alapképzési kategória két díjazottjának egyike lett, a K&H által előzetesen megadott „Milyen megoldási javaslatokat lát a klímaváltozás enyhítésére vagy akár megállítására?” témában íródott dolgozatával.

Alapvető célom az volt, hogy egyáltalán kipróbáljam magamat egy ilyen versenyen és tapasztalatot gyűjtsek. Végül ez halmozottan sikerült, hiszen az online eredményhirdetésen való részvétel egy újabb kihívást és lehetőséget tartogatott számomra. 

A nyilvános eredményhirdetésre online formátumban 2020. május 29-én került sor.

Huber Anita eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva