Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Corvinusos siker a 2019/2020-as Országos Logisztikai Csapatbajnokságon

2020-09-14 07:43:17

A 2019-20-as tanévben a Nagyvállalati Logisztikai Vezetők Klubja immár 8. alkalommal rendezte meg az Országos Logisztikai Csapatbajnokságot a hazai és határontúli felsőoktatási hallgatók számára. A két elméleti fordulót követően a harmadik fordulóba jutott 11, egyetemi hallgatókból álló csapat a BorgWarner autóipari gyártó vállalat által kidolgozott projektfeladatot oldotta meg, majd a hat legjobb megoldást nyújtó csapat jutott be az élő showba, a döntbe.

Logisztikai csapatbajnokság

 
A döntőt 2020. szeptember 11-én Székesfehérváron a Grundfos Magyarország rendezte meg, és az eredmények prezentálása mellett a diákok logisztikai ügyességi és fejtörő feladatokat is kaptak. 2019 után 2020-ban újra Corvinusos csapat örülhetett a verseny végén! A BCE Logistics csapat a Széchenyi Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapatai előtt végzett az élen. A döntő fordulóban a Corvinus másik csapata, a Supplions az 5. helyet és a Fenntarthatósági kölöndíjat vehette át a Levegő Munkacsoport jóvoltából.

A csapatok:
I. hely: BCE Logistics: Matyasovszki Márk, Rottek Bence, Rottek Máté, Varga Bálint (Ellátásilánc-menedzsment MSc), Goller Tímea (Vállalkozásfejlesztés MSc)
Felkészítő tanár: Matyusz Zsolt

V. hely: Supplions: Buzás Janka, Gálik Dóra, Lencsés Nikoletta, Lőrincz Péter (Ellátásilánc-menedzsment MSc), Jenei Bence (BMGE)
Felkészítő tanár: Jámbor Zsófia

Gratulálunk a nagyszerű szerepléshez!  

Vágólapra másolva
GEN.:2021.10.27. - 07:58:03