Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Corvinus Zöld Hét

Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2021.04.19-25.

Idén először szervezzük meg a Corvinus Zöld hét eseménysorozatot a Föld Napja alkalmából, ezúttal online formában.

Április 19. és 25. között különböző interaktív programokkal készülünk nektek, melyek során többet megtudhattok a környezettudatosságról és a fenntarthatóságról. Nemcsak előadásokat szerveztünk és posztokat gyűjtöttünk össze a témában, de lehetőségetek lesz részt venni szervezeti kihívásainkban, a hét végén pedig egymással is versenyezhettek!

További információért kövessétek figyelemmel az esemény Facebook oldalát!

Kinek a felelőssége? – online kerekasztal-beszélgetés

Kinek a felelőssége a fenntarthatóság kérdésével való foglalkozás és az erre való nevelés?

Időpont: 2021. április 21., 17:00 Helyszín: Élőben az esemény Facebook oldalán


A Corvinus Zöld Hét keretein belül szervezett kerekasztal-beszélgetésen a fenntarthatóság és felelősség kérdéskörét és kapcsolatát vitatjuk meg. Vendégeink között kormányzati, vállalati és civil szférából érkező szakértőket is köszönthetünk. A meghívottakat a Facebook eseményben fogjuk folyamatosan közzétenni.

Ha Téged is érdekel a fenntarthatóság kérdése, akkor kövesd a közvetítéseket!

Quiz Night

Időpont: 2021. április 23., 19:10


Ha úgy érzed, hogy tájékozott vagy a környezetvédelem és fenntarthatóság témakörben, és szereted összemérni a tudásodat másokkal, akkor részt vehetsz a Quiz Night versenyen!

A Corvinus Zöld Hét eseménysorozat zárásaként egy Quiz Night alkalmával 3-4 fős csapatokban lesz lehetőségetek versenyezni különböző értékes nyereménycsomagokért, melyek többek között új Corvinusos merch termékeket és különleges virágmagokat rejtenek. 

A jelentkezési űrlap az esemény Facebook oldalán elérhető. 
Jelentkezés határideje: 2021. április 22., 20:00

Szeretnénk a játékkal egy nemes ügy mellett is kiállni, így a jelentkezés részeként kérjük, hogy támogassátok csapatonként egy fa örökbefogadásával a MyForest kezdeményezését!

A támogatás megérkezését követően kerül sor a vásárlás visszaigazolására, a csemeték elültetését pedig a szervezet Facebook oldalán tudjátok majd követni.

Az est moderátora a HÖK rendezvényszervezési területének koordinátora, Nagy Kristóf. További részleteket az esemény Facebook oldalán olvashattok, így érdemes folyamatosan követni!

Legyetek részesei ti is egy nemes ügynek!

Corvinus 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.11. - 17:38:47