Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Corvinus Doktori Ösztöndíjasok köszöntése

2021-10-27 15:17:26

A Corvinus Egyetem Intézményfejlesztési Tervében foglaltaknak megfelelően a Szenátus és a Kuratórium támogatta a kétutas doktori képzés bevezetését és létrehozta a Corvinus Doktori Ösztöndíjat, amelynek köszönhetően a legígéretesebb doktoranduszok a magyar állami ösztöndíj kétszeresét kitevő támogatást is kaphatnak.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Corvinus Egyetem Intézményfejlesztési Tervében foglaltaknak megfelelően a Szenátus és a Kuratórium támogatta a kétutas doktori képzés bevezetését és létrehozta a Corvinus Doktori Ösztöndíjat, amelynek köszönhetően a legígéretesebb doktoranduszok a magyar állami ösztöndíj kétszeresét kitevő támogatást is kaphatnak.  

Ennek megfelelőn a 2021/2022-es tanévben a Gazdálkodástani Doktori Iskolában és a Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskolában akadémiai és szakértői pályán egyaránt megkezdődhetett a felvett doktoranduszok képzése. A Corvinus Doktori Iskolákban akadémiai pályán 24 doktorandusz nyerte el a Corvinus Doktori Ösztöndíjat, akiknek a kutatómunkáját egy laptoppal is elősegíti az Egyetem. 

A Corvinus Doktori Ösztöndíjak és a laptopok ünnepélyes átadására 2021. október 20-án a Doktori Kabinet ülése keretében metörtént, ahol Vastag Gyula kutatási rektorhelyettes és Michalkó Gábor a Corvinus Doktori Iskolák főigazgatója gratulált a nyerteseknek. 

 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.11.27. - 14:57:58