Ugrás a fő tartalomra

Corvinus Campus Szolgáltatások Esetverseny

Érdekel a problémamegoldás, komplex üzleti modellek kidolgozása, mindemellett a tanácsadói (eset) versenyek világa is vonzó számodra? Szeretnéd, ha a megoldásod valós üzleti igényre reflektálna? Szívesen lennél aktív résztvevője az ötleted megvalósításnak is? Jelentkezz a Corvinus Campus Szolgáltatások Esetversenyre, ahol mindezeket biztosítjuk számodra, sőt még többet is.

Versenyzőként lehetőséged nyílik csatlakozni a Corvinus Megújulási Programjához, amit ezúttal aktívan formálhatsz is. 2022-ben megreformáljuk a teljes campusszolgáltatási-portfóliónkat (üzemeltetés, kollégiumok, helyiséggazdálkodás, nyomda, engedélyeztetések stb.), ennek során pedig várjuk a javaslataitokat és az üzletileg, a való életben is működőképes megoldásaitokat.

Célunk, hogy a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt csapattal a jövőben aktívan együttműködve, a megoldásukat közös erővel a tényleges egyetemi életben és szolgáltatási körben megvalósítsuk.

Természetesen a közös munka örömén túl díjakkal is készülünk a legeredményesebb csapatok számára. A jutalmak csapattagonként:

  1. hely 100,000 forint
  2. hely 60,000 forint
  3. hely 30,000 forint

Emellett az első helyezett csapat tagjait meghívjuk a megvalósításon dolgozó projektcsapatba is.
2-5 fős corvinusos hallgatói csapatok jelentkezését várjuk, akik szívesen válnának az egyetemi megújulás aktív formálójává. A versenyre való pályázás feltétele a következő kérdőív kitöltése, amely alapján kiválasztjuk a versenybe bekerülő csapatokat. A pályázatok eredményéről 2022.01.28-ig jelzünk vissza.

A jelentkezési határidő: 2022.01.27. (csütörtök)

A verseny 2022.01.31-én kezdődik a szükséges információk és pontos feladatleírás kiküldésével. A feladat önálló feldolgozására 10 nap áll rendelkezésre, mely során minden csapatnak lehetősége lesz tervezetten 2×1 óra szakértői interjút folytatni a terület illetékeseivel.
Az önálló munkát követően 2022.02.10-én mutathatjátok be az elkészült versenymunkát a zsűrinek, terveik szerint személyes formában az Egyetem épületében, amiről a későbbiekben tájékoztatunk részletesen.

Bízunk benne, hogy kiírásunk felkeltette az érdeklődéseteket és nemsokára a versenyen majd a megvalósítás során üdvözölhetjük egymást.
Budapesti Corvinus Egyetem

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.16. - 08:31:06