Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Corvinus a Twitteren is

A megújuló Corvinus kommunikációjának részeként egyetemünk újabb közösségi platformon érhető el. A Twitteren elsősorban a külföldi diákokkal és a partner egyetemekkel való kommunikációt szeretnénk erősíteni. (A felhasznált kép forrása: pixabay.com.)

A Facebook, az Instagram, a Linkedin, a Pinterest és a YouTube után már a Twitteren is lehet követni a Budapesti Corvinus Egyetemet, mivel fontos számunkra, hogy a releváns közösségi csatornákon ott legyünk és elérhessenek bennünket az egykori és a jelenlegi diákok, oktatók, illetve mindenki, akit érdekelnek a Budapesti Corvinus Egyetemmel kapcsolatos hírek.

Az itt található @uni_corvinus oldalunkon folyamatosan beszámolunk az egyetemünkkel kapcsolatos hírekről, információkról, de helyet kapnak itt tudományos publikációk, elemzések, sajtómegjelenések is. Örömmel vesszük, ha megosztjátok velünk közérdeklődésre számot tartó információitokat, híreiteket, és természetesen azt is, ha bekövetitek az egyetem Twitter oldalát.

A világon jelenleg csaknem 340 millióan használják a Twittert, Magyarországon több mint 433 ezren vannak fent aktívan ezen az oldalon. (forrás: hootsuite.com) A felsőoktatási intézmények közül a CEU-nak (1994), az IBS-nek (380) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek (346) van a legtöbb követője a socialbakers.com adatai szerint. 

Vágólapra másolva