Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Best Conference Paper Award díjat nyert Forgács-Fábián Sára, a Corvinus PhD hallgatója

2021-09-27 06:43:55
award-corvinus

A résztvevők – több mint 300 kutatócsapat – olyan vezető egyetemekről érkeztek, mint Cambridge, Bocconi vagy Cornell és mind elkötelezettek a társadalmi problémák innovatív megoldásai iránt.

 A konferencián kiosztották a legjobb konferencia tanulmány díját (Best Conference Paper Award), amelyet Forgács-Fábián Sára, a Corvinus PhD hallgatója nyert el, konzulense Takács Sándor egyetemi tanár, a Szervezeti Magatartás Tanszék vezetője volt. Kutatásuk témája az önkéntesek motivációjának változása a pénz mint külső motivációs faktor megjelenésének hatására.

Hatalmas élmény volt a legszínesebb témákban komoly kutatók és PhD társak előadásait hallgatni Milánó szívében a legfrissebb kutatásaikról, elméletekről, amin hónapok vagy évek óta dolgoznak és melyek a közös tudásunkat gyarapítják. Jó érzés, hogy magyarországi egyetemről is lehet olyan kiemelkedőt alkotni, amit a legkomolyabb nemzetközi professzorok is elismernek.

– mondta Forgács-Fábián Sára. Kutatásukat folytatják, s reméli, doktori tanulmányai következő két évében sikerül olyan eredményekkel előállni, melyek a hazai és akár nemzetközi civil szektort is fejleszteni tudják majd.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
GEN.:2021.10.27. - 07:29:07