Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Bemutatkozott a HÖK új vezetése a székesfehérvári campuson

A Hallgatói Önkormányzat leköszönő elnöke és a február 1-jétől hivatalba lépő vezetők 2021. január 13-án találkoztak a Székesfehérvári Campus vezetésével. A megbeszélésen szó volt a HÖK Székesfehérvári Divíziójának jövőjéről is.
Budapesti Corvinus Egyetem 
Szabados Levente leköszönő HÖK elnök röviden áttekintette az elmúlt időszak tevékenységeit és a szervezet átalakulási folyamatait. Emellett megköszönte a Campus eddigi támogatását és az együttműködést.

Az újonnan megválasztott Menyhért Kristóf elnök február 1-jén veszi át hivatalosan a HÖK vezetését. Az új elnök a HÖK jelenlegi irányvonalát folytatva kezdi meg munkáját, de tervei szerint a pandémiás helyzetet követően számos ötlettel, programtervezettel készülnek a következő időszakra.

Molnár Dorina alelnök, akihez a Székesfehérvári Divízió is tartozik, elmondta, hogy a Campus hallgatótáborára nagyon számítanak. Az alelnök úgy látja, hogy a Székesfehérvári Campus kínálta lehetőségek a helyi sajátosságok miatt sok tekintetben mások, mint a KözGáz Campuson, így a Székesfehérvári Divízió a tisztújítást követően ezeket kihasználva szeretné tovább folytatni a munkáját.

Pénzes Gábor alelnök a Székesfehérvári Divízió vezetésének megújulásáról számolt be. A csoport irányítását Dósa Péter vette át, akivel vezetőségi tagként már korábban is dolgozott együtt a Campus vezetése. A Campuson folyó rendezvényekért pedig továbbra is Dobrovics Flóra felel, aki szintén oszlopos tagja a Hallgatói Önkormányzatnak.

Horváth Béla Campus igazgató és Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid rektori megbízott gratulált az új vezetőknek és sok sikert kívánt Leventének a további feladatai ellátásához.

Mezőszentgyörgyi Dávid kiemelte, hogy mint eddig is, a HÖK és a hallgatók autonómiáját továbbra is tiszteletben tartva a Campus maximálisan támogatja a szervezet munkáját, programjait.

Horváth Béla csatlakozva a rektori megbízotthoz felajánlotta a Campuson kialakított technikai lehetőségek használatát a HÖK részére. Mindketten partnerek abban, hogy amint a helyzet enged azt, több és színesebb hallgatói szervetésű programból legyen lehetőség

válogatni, illetve azt is támogatják, ha a HÖK akár olyan programokat is Székesfehérvárra hozzon, amelyek mindkét Campus hallgatói számára segítik a szabadidejük aktív, hasznos eltöltését.

A Campus vezetői a jelen helyzetben is várják az ötleteket, mert a B épületben kialakított stúdió lehetőséget kínál online programok szervezésére és azok élő közvetítésre.

A találkozón megállapodtak a résztvevők, hogy sokkal szorosabbra fűzik a kapcsolatot. Molnár Diána a jövőben többször is ellátogat a Campusra, adott esetben természetesen a vezetőség többi tagjával együtt.

Az eredményes megbeszélés egy már elkezdett együttműködés sikeres folytatásának tekinthető, amely a székesfehérvári hallgatói élet további fejlődését célozza.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.07. - 21:24:53