Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Belépés csak lázméréssel!

Az országos protokollhoz alkalmazkodva 2020.október 5-től az egyetem összes épületébe csak testhőmérséklet mérést követően lehet belépni, akkor, ha a mért hőmérsékletetek nem haladja meg a 37,8 °C-t. Ezt a gyakorlatot eddig is alkalmaztuk a kollégiumokban, hétfőtől azonban az egyetemi épületekbe való belépés esetén is kötelező az intézkedés.
lázmérés, COVID 
Ha valaki láz miatt nem léphet be az épületbe, javasoljuk, hogy haladéktalanul keresse meg háziorvosát, illetve külföldi hallgató esetén a vonatkozó tájékoztatónkban megadott módon vegye fel a kapcsolatot biztosítójával, orvosával, vagy az egyetem Egészségügyi Szakszolgálatával.

Az E épületbe továbbra is csak a déli bejáraton (C épület felé eső oldal) keresztül tudtok bejutni. A C épületbe pedig csak a főbejáraton keresztül, a parkoló recepcióján és a könyvtári oldalbejáraton keresztül nem engedélyezett most a belépés, emiatt a kiadott belépőkártyákat az intézkedés visszavonásáig letiltjuk. A Sóházhoz továbbra is a dunai bejárat használható, illetve a székesfehérvári épületet is a megszokott bejáraton keresztül lehet megközelíteni. 

Kérjük minden Egyetemi Polgár közreműködését a járványügyi intézkedés minél gyorsabb, zavartalan lebonyolításában a mindennapokban!
Vágólapra másolva